Πως θα βγείτε ραντεβού με άδεια τσέπη!

Στη σημερινή εποχή, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε μία περιουσία για να βγείτε ραντεβού.Μπορείτε να περάσετε πολύ καλύτερα και πιο ρομαντικά, βγαίνοντας έξω χαλαρά, στη φύση ή σε ένα cozy περιβάλλον χωρίς πολλά χρήματα αλλά με πολύ καλή διάθεση…

via : leftstudios.com

Εμείς σας προτείνουμε 5 τρόπους για να δείτε ποιος σας ταιριάζει καλύτερα:

  • Ψωνίστε μαζί από το super market και φτιάξτε μόνοι σας το δείπνο. Θα σας έρθει πολύ πιο οικονομικά από το να φάτε έξω. Έτσι, θα μάθετε πολλά ο ένας για τα γούστα του άλλου, θα διασκεδάσετε και θα δημιουργήσετε κάτι μαζί στην κουζίνα. Και μόνο αυτό είναι πολύ ρομαντικό και sexy.
  • Προτιμήστε να πάτε σε μία pub. Καθίστε στο bar που γενικά προδιαθέτει για φλερτ και παραγγείλετε μπύρες. Συνήθως μαζί με τη μπύρα σερβίρουν και ποικιλία ή πατατάκια.
  • Δείτε μαζί μία ταινία. Στο cinema μπορούν να σας φύγουν εύκολα πολλά χρήματα (ποπ-κορν, εισιτήρια, parking), γι’ αυτό μείνετε σπίτι, νοικιάστε ένα ρομαντικό dvd, αγοράστε έτοιμα ποπ-κορν και αναψυκτικά και είστε έτοιμοι!
  • Κάντε picnic. Πάρτε από το σπίτι σας sandwiches, φρούτα, πλαστικά ποτήρια και ποτά και κάντε ένα ρομαντικό picnic στην ύπαιθρο. Θα σας χαλαρώσει και θα σας βγάλει τον πιο ρομαντικό εαυτό σας.
  • Περπατήστε χέρι-χέρι. Το φθινόπωρο έχει πολλές ομορφιές. Δείτε τις περπατώντας στην πόλη ή στη φύση χέρι-χέρι. Σταματήστε κάπου που σας αρέσει, φιληθείτε, βγάλτε φωτογραφίες και ονειρευτείτε μαζί. Ένα παγωτό στο χέρι θα ολοκληρώσει με γλυκό τρόπο τη βόλτα σας.

Πηγή: www.jenny.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.