Πόσο θα κοστίζει το νέο Galaxy S7;

Τη χρονιά που μας πέρασε η Samsung λάνσαρε τέσσερις μεταλλικές unibody ναυαρχίδες, τα Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

samsung-galaxy-s6_0

 

Όλα ανήκουν στην premium κατηγορία από άποψη τιμής, ωστόσο οι πωλήσεις ανάγκασαν την εταιρεία να… ρίξει τις τιμές σε Galaxy S6 και S6 Edge.

Τα βλέμματα έχουν στραφεί στο επερχόμενο Samsung Galaxy S7, το οποίο θα έρθει το πρώτο τρίμηνο του 2016. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, η Samsung θα χαμηλώσει την τιμή στο S7 και θα είναι 10% πιο οικονομικό από τον προκάτοχό του. Η τιμή του; Γύρω στα 630 ευρώ.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει τη Samsung με το marketing της νέας ναυαρχίδας και στο πως θα την προωθήσει. Παράλληλα, είναι ένα πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές και ειδικά την μεγάλη της αντίπαλο, που δεν είναι άλλη από την Apple.

Για το Samsung Galaxy S7 έχουμε ακούσει πολλές πληροφορίες, ότι θα φορά την κάμερα του Sony Xperia Z5, 20 Μegapixel ISOCELL κάμερα ή 12 Μegapixel, θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 820 και Samsung Exynos 8890, μνήμη RAM 4GB, αισθητήρες πίεσης στην οθόνη, υποδοχή για κάρτες microSD, κλπ.

Βεβαίως ακόμη δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τίποτα, αλλά μια μείωση στην τιμή, έστω και μικρή, θα μπορούσε να έχει θετικό συμβολισμό για την Samsung.

 

techblog.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment