Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι τώρα το δεύτερο πιο δημοφιλές ρόφημα που καταναλώνεται σε όλο τον κόσμο μετά το νερό.Έχει πολλά ευεργετικά συστατικά τα οποία τον έχουν κάνει πολύ γνωστό. Αυτά είναι τα άμεσα πλεονεκτήματα του πράσινου τσαγιού:

0b0caa541956dbf087f46d6b226a1d16

1. ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου. Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν σε αυτό το τσάι είναι πολύ αποτελεσματικά και πολύ πιο ισχυρό από οποιοδήποτε άλλο αντιοξειδωτικό.

2. ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ: Μειώνει τον κίνδυνο οποιουδήποτε καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικών επεισοδίων. Επίσης, μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο σώμα.

3. ΑΝΤΙ ΓΗΡΑΝΣΗ: Αυτό το τσάι περιέχει πολυφαινόλες, ένα είδος αντιοξειδωτικό, που βοηθά τον οργανισμό να καταπολέμηση τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό με έναν τρόπο βοηθά στη μακροζωία της ζωής σας.

4. ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ: Αυτός είναι ο κύριος λόγος που το αποτελεί σαν ρόφημα με τη μεγαλύτερη κατανάλωση. Βοηθά το σώμα να χάσει το επιπλέον βάρος mε φυσικό τρόπο. Βοηθά στο κάψιμο του λίπους και μείωση των θερμίδων.

5. ΔΕΡΜΑ: Η τα αντιοξειδωτικά σε αυτό το τσάι βοηθούν το σώμα να προστατεύτει από τις αρνητικές συνέπειες των ελεύθερων ριζών.

6. ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ: Το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει πολύ στη μείωση του κινδύνου της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Προστατεύει το χόνδρο καταστρέφοντας τα ένζυμα που επιτίθενται στο χόνδρο.

7. ΟΣΤΑ: Τα φύλλα του πράσινου τσάι είναι πλούσια σε περιεκτικότητα σε φθόριο. Αυτό βοηθά το τσάι για να κρατήσει τα οστά σας πολύ ισχυρά. Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού καθημερινά μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση και τη διατήρηση της πυκνότητας των οστών σας.

8. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: Το πράσινο τσάι μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης σας. Διατηρεί επίσης την τέλεια αναλογία της καλής και της κακής χοληστερόλης.

9. ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ: Εμποδίζει την κυκλοφορία και τη ροή της γλυκόζης στα κύτταρα και αυτό βοηθά να αποτρέψει το σώμα σας από την παχυσαρκία.

10. ΔΙΑΒΗΤΗΣ: Ενισχύει το μεταβολισμό της γλυκόζης και των λιπιδίων στον οργανισμό. Έτσι, εμποδίζει την αύξηση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα.

11. ΗΠΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ: Το τσάι αυτό βοηθά τους ασθενείς με χειρουργικές επεμβάσεις μεταμόσχευσης στη μείωση των πιθανοτήτων οποιουδήποτε αποτυχία σε μεταμόσχευση. Απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες απο τα λιπαρά κύτταρα.

12. ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ: Ελέγχει την αγγειοτενσίνη η οποία ελέγχει την αρτηριακή πίεση. Ως εκ τούτου, μειώνει τον κίνδυνο της υψηλής πίεσης του αίματος και τα προβλήματα που προκύπτουν από την αύξηση της αρτηριακής πίεσης.

13. ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ: Η παρουσία του κατεχίνη σε αυτό το τσάι βοηθά να καταστρέψει τα βακτήρια που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.