Πριν κλείσεις ημερομηνία γάμου.

Θυμάστε που όταν ήσασταν μικρές και κανονίζατε το πάρτι γενεθλίων σας φροντίζατε να μην είναι την ίδια μέρα με κάποιο άλλο πάρτι; Αφού λοιπόν κατά την παιδική ηλικία επιδεικνύατε τέτοια ωριμότητα και οργάνωση, φροντίστε να πράξετε αναλόγως και με την ημερομηνία του γάμου σας.

pink_wedding_dress

Φανταστείτε λοιπόν να παντρεύεστε την ίδια μέρα με μία φίλη σας ή με κάποιο συγγενή σας. Και φυσικά δεν εννοούμε του άμεσου περιβάλλοντός σας αλλά ούτε και από αυτούς που έχετε δει μόλις μία φορά στη ζωή σας. Και μπορεί εσείς να μην υποχωρήσετε και να κάνετε ανενόχλητες το μυστήριο, φανταστείτε όμως τους κοινούς καλεσμένους οι οποίοι θα πρέπει να παραβρεθούν και στα δύο μυστήρια…

Αν λοιπόν δε θέλετε οι καλεσμένοι σας να γίνουν Βolt, που είναι και επίκαιρος και να τρέχουν από εκκλησία σε εκκλησία και αν δε θέλετε να μετράτε σημαντικές για εσάς απουσίες, τσεκάρετε πολύ προσεκτικά τις ημερομηνίες έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανάλογα προβλήματα.

Εξάλλου, μπορεί το ζευγάρι που παντρεύεται να σας είναι παντελώς αδιάφορο, αλλά σίγουρα κάποιοι από τους κοινούς σας καλεσμένους θα επιθυμούσατε να τιμήσουν εσάς με την παρουσία τους. Στο κάτω κάτω, προκριμένου να έχετε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα κοντά σας, δε χάθηκε και ο κόσμος να παντρευτείτε μία βδομάδα αργότερα.

Πηγή: queen.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.