Απολαύστε τον ήλιο με αγαπημένα προϊόντα από την εταιρεία Lierac.

Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι μας έχει χτυπήσει την πόρτα και οι περισσότεροι έχουμε κάνει ήδη την πρώτη μας βουτιά στις παραλίες. Ωστόσο, πριν από το μπάνιο μας καλό είναι να μεριμνούμε για την υγεία της επιδερμίδας μας και να χρησιμοποιούμε αντιηλιακά προϊόντα της εταιρείας Lierac ,η οποία έχει εμπειρία χρόνων στον συγκεκριμένο τομέα. 

Με το 1, με το 2, με το 3…Δείτε ποια προιόντα πρέπει να πάρετε μαζί σας για να αποκτήσετε τροπικό μαύρισμα και να διατηρήσετε υγιή την επιδερμίδα σας. Η Lierac καινοτομεί και σχεδιάζει μια σειρά αντιηλιακών με τρία προϊόντα άκρως απολαυστικά! Η αντηλιακή σειρά Sunific της Lierac κέρδισε το βραβείο υπεροχής PRIX D’EXCELLENCE DE LA BEAUTE 2013 του Marie Claire.

1212

 

Γίνεται λόγος για το λάδι μαυρίσματοςπου σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα αισθησιακό καλοκαίρι, χωρίς τίποτα να επισκιάζει τη νεότητά σας. Συνδυάζοντας προστασία UVA/UVB ευρέως φάσματος, ύψιστη δράση κατά της γήρανσης και παράγοντες ενεργοποίησης του μαυρίσματος, προσφέρει γρήγορο και λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί.

Διαθέτει υφή “ξηρού λαδιού”, χαρίζει στις επιδερμίδες που είναι ανοιχτόχρωμες ή δεν έχουν εκτεθεί ακόμη στον ήλιο βαθιά ενυδάτωση και θεϊκό μαύρισμα.Μπορεί να γίνει δικό σας, τώρα ,  με έκπτωση -25%!

1111

 

Είναι το δροσερό σπρέι σώματος το οποίο δεν αφήνει κηλίδες στο σώμα και απλώνεται ομοιόμορφα, ενώ ταυτόχρονα περιέχει εκχυλίσματα από νόνι που ενεργοποιούν την ελαστίνη, οροβάγχη που προστατεύει τα μελανοκύτταρα, frangipani με δράση κατά των ελευθέρων ριζών και παράγοντες προστασίας του DNA. Αποκτήστε το στην χαμηλότερη τιμή, μόνο στο i-cure.gr !

Τέλος, ένα ακόμη αγαπημένο προϊόν από την εταιρεία Lieracγια όσες αγαπάτε τον καλοκαιρινό ήλιο, είναι το LaitFondantCorps Spf6 125ml. Σας χαρίζει ιριδίζουσα επιδερμίδα καθώς περιέχει γαλάκτωμα που ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθά στην ενεργοποίηση της μελανίνης, καθώς και στη σύσφιγξη της σιλουέτας σας.

1313

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας αναφορικά με αντιηλιακή προστασία, το onlineφαρμακείο i-cure σας προσφέρει τα καλύτερα αντιηλιακά προϊόντα, στις πιο προνομιακές τιμές.

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Be first to comment