Προσφορές ποδηλάτων από τα frederikbikes.gr

25 Μαρτίου σήμερα και με συννεφιά.. Δεν μπορεί όμως θα έρθει γρήγορα το καλοκαίρι και θα είμαστε έτοιμοι για τις βόλτες μας με τα κοντομάνικά μας…

Αυτό που θυμάμαι τα τελευταία καλοκαίρια είναι τα ζεστά βραδάκια που έβλεπες ποδήλατα παντού γύρω σου, στους πεζόδρομους , στους δρόμους στις καφετέριες.. Το κατάστημα frederikbikes με την μεγαλύτερη ποικιλία σε ποδήλατα αλλά και σε απίστευτες τεχνικές γνώσεις γύρω από το ποδήλατο έχει να σας προτείνει τις 2 σούπερ προσφορές του για να ξεκινήσετε τις βόλτες σας!

Το  SPECIALIZED HARDROCK SE από 435,00 στα 350,00 ευρώ

hardrock-se-blk_350

Ποδήλατο βουνού με σκελετό από αλουμίνιο, ανάρτηση Suntour 80mm διαδρομής, με προφόρτιση ελατηρίου. Έχει 21 ταχύτητες Shimano και χειριστήρια ταχυτήτων Shimano. Η σέλα είναι Specialized Body Geometry. Κατάλληλο για βασικές χωμάτινες διαδρομές.

Το SPECIALIZED SIRRUS ELITE INT από 784,00 στα 600 ευρώ

specialized-sirrus-elite-blu_600

Ποδήλατο κατηγορίας fitness με αλουμινένιο σκελετό και πιρούνι, λαιμό ahead, δίπατα στεφάνια και 27 ταχύτητες Shimano Acera/Deore. Με χειριστήρια ταχυτήτων και δισκοβραχίονα Shimano. Οι χειρολαβές και η σέλα είναι Body Geometry Targa. Ιδανικό για απαιτητικούς αναβάτες, χάρη στο συνδυασμό πλήρους αλουμινένιου σκελετού-πιρουνιού και υψηλής ποιότητας περιφερειακών.

Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας με τις πιο μεγάλες προσφορές!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.