Προσωπική τέχνη-personaart

Έπεσε κάποια στιγμή το μάτι μου σε ένα e-shop..λίγο διαφορετικό απ’τα άλλα..το διαφορετικό ήταν πως πέρα από το γούστο αυτών καθ’ αυτών των προϊόντων, έχουν στόχο και σκοπό να ευχαριστήσουν τον καθένα ξεχωριστά..

Δεν ήξερα τι να ξεχωρίσω για να σας τα παρουσιάσω..όλα είναι μοναδικά.

Για να αποδείξω όμως αυτό που αναγράφω..ιδού!

Φωτιστικό διαστάσεων 20x30cm, με εκτύπωση αγαπημένης σας έγχρωμης φωτογραφίας σε πλέξιγκλας. Χρόνος παράδοσης 5-7 εργάσιμες.

65.00€

Φωτιστικό διαστάσεων 20x30cm, με εκτύπωση αγαπημένης σας φωτογραφία σε πλέξιγκλας.
Χρόνος παράδοσης 5-7 εργάσιμες.

Φωτιστικό ασπρόμαυρο από πλεξιγκλάς 65.00€

Κανδράκι από πλέξιγκλας με χάραξη αγαπημένης σας φωτογραφίας.
Διάσταση 30Χ20 (Α4). Χρόνος παράδοσης 4-5 εργάσιμες

Κανδράκι από πλέξιγκλας με χάραξη 45.00€

Η pesonart μας συστήνεται … : Πάντα μας άρεσε να κάνουμε δώρα διαφορετικά, ξεχωριστά και πρωτότυπα στους φίλους μας. Αρχίσαμε λοιπόν να δημιουργούμε κάθε φορά κάτι μοναδικό για τον καθένα που θα τον αντιπροσώπευε και θα το κρατούσε ενθύμιο. Η αντίδραση και η έκπληξη όλων αυτών ήταν πραγματικά η ώθηση στο να δημιουργηθεί η Personartl. Τώρα πια έχουμε συνεργάτες που ο καθένας στον τομέα του είναι μοναδικός (ζωγράφους, γραφίστες, φωτογράφους, οινοπαραγωγούς, κατασκευαστές, σχεδιαστές κ.α.).

Αυτό μας κάνει να έχουμε εξαιρετική ποιότητα και αποτέλεσμα σε κάθε είδος μας. Έτσι λοιπόν προσαρμοσμένοι και στα δεδομένα της εποχής σας δίνουμε την δυνατότητα να προσφέρετε στους δικούς σας ανθρώπους ξεχωριστά art κομμάτια κατασκευασμένα μόνο γι’αυτούς.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ : www.personart.gr και εδώ

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.