Προσοχή στα φρύδια.

Τα φρύδια δεν είναι «μια τριχωτή λεπτομέρεια πάνω από τα μάτια» τα φρύδια είναι το Α κ το Ω για να δείχνει ένα πρόσωπο αρμονικό. Ανάλογα με την κατατομή του προσώπου δίνοντας μεγαλύτερη βάση στη περιοχή των ματιών αποφασίζουμε το σχήμα αν κ η φύση συνήθως μας δίνει την γραμμή που πρέπει να ακολουθήσουμε. Λεπτά ή χοντρά ένας είναι ο τρόπος που καθορίζει το σχήμα. Προσοχή στα φρύδια.

frudia-2

Συμβουλή μου διατηρήσετε τα φρύδια σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τους σχήμα. Αν τα φρύδια σας έχουν κενά μπορείτε να προμηθευτείτε ένα μολύβι στο χρώμα σας ή ειδική σκιά για φρύδια . Πριν αρχίσετε το  μακιγιάζ σας χτενίστε κ σχεδιάστε απαλά το φρύδι γεμίστε το όπου χρειάζεται και  ξαναχτενίζετε με το βουρτσάκι ώστε να φύγουν τυχόν υπολείμματα, με το conciler κ την πούδρα που πάντα στα μάτια τη περνάμε ελαφρά με πινέλο τα φρύδια θα δείχνουν φυσικά κ καλοσχηματισμένα!

frudia

Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τα φρύδια της Cara Delevigne  και  δεν χρειάζεται αλλά τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούμε να τα έχουμε.

By make up artist Βαλεντίνα Κουτσιάφτη.  

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.