Προσοχή Τρομολάγνοι!!

Πηγαίνεις σε έναν γιατρό και γεμάτος ηδονή σε κοιτά και σκέφτεται σμίγοντας τα φρύδια του. Εσύ τον κοιτάς στα μάτια και είσαι έτοιμη να βουρκώσεις , δεν το κάνεις γιατί τα έχεις πάρει μαζί του. Α, δεν πρόλαβα να σας γράψω πως ο γιατρός αυτός που σε κοιτά έτσι είναι ακτινολόγος και εσύ έχεις πρόβλημα με το χέρι σου, αλλά δεν έχει σημασία , είναι γιατρός και θα σε κοιτά με «ύφος»

liars-316x0

Τελειώνει το μαρτύριο και πηγαίνεις τελικά στον γιατρό που είναι ειδικός για τα χέρια , ο καλύτερος ορθοπεδικός ,βραβεία, master , σου λέει πως δεν έχεις τίποτα και να πας σπίτι σου. Εκεί όμως, συναντάς την από πάνω , σου λέει πως και η ξαδέρφη της το είχε αυτό και της έκοψαν το χέρι. Όχι, δεν σου λέει , πως δεν είναι τίποτα αυτό που έχεις. Νομίζει πως δεν θέλεις να ακούσεις αυτό. Της ρωτάς σαν χάνος, αλήθεια ? το έκοψε? Ναι, σου λέει αλήθεια. Εκεί ούτε που σου περνάει από το μυαλό πως δεν έχει ξαδέρφη και το λέει γιατί ηδονίζεται από τον τρόμο που βλέπει στα μάτια σου.  Συνεχίζεις την κατεύθυνση σου για το σπίτι , μπαίνεις μέσα και σκέφτεσαι «έχε γούστο να μου κοπεί το χέρι?»

Image-by-

Μπαίνει μέσα ο άντρας σου και του λες τι έγινε , αλλά δεν λες πρώτα τα καλά, λες για την ξαδέρφη, γιατί η τρομολαγνεία κολλάει και τελικά σου αρέσει και εσένα ο τρόμος που κοιτάνε τα μάτια του άντρα σου στην πάθηση που έχει το χέρι σου. Της οποίας το όνομα είναι » πιάστηκε το νεύρο από το laptop που είσαι όλη μέρα»  Φοβερή πάθηση , σπάνια. Αλλά και σπάνια να ήταν ….σίγουρα μιανής η ξαδέρφη πέθανε , τουλάχιστον…

Η τρομολαγνεία ,  είναι η χειρότερη αρρώστια και το έχουν πολλοί άνθρωποι για πολλά θέματα.Για τον γάμο, για την εγκυμοσύνη σου, για τα γεράματα , για τα νιάτα!! Ειδικά η εποχή το επιτρέπει.

sunny-day

Αν όμως πας μια βόλτα από τα νοσοκομεία και βγεις από τον μικρόκοσμό σου θα δεις πως ο πραγματικά άρρωστος σου λέει χαμογελαστός : «Ωραία μέρα σήμερα….πήγαινε στην παραλία τι θες εδώ?» 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.