Ρύζι με λαχανικά.

Άνοιξα το ντουλάπι μου χτες και δεν είχε τίποτα να μαγειρέψουμε παρά μόνο ρύζι , το ψυγείο είχε λίγα λαχανικά και έκανα μια συνταγή να γλύφεις τα δάχτυλα σου.

ntomata

Μια ντομάτα , μια πιπεριά κόκκινη , μια καυτερή , φρέσκο κρεμμυδάκι , ξερό κρεμμύδι, ένα κολοκύθι κομμένο σε φέτες. Καθώς τα ψιλό έκοβα , παράλληλα έβραζα το ρύζι λίγο για να είναι σχεδόν έτοιμο όταν θα το έβαζα στο τηγάνι.

Τσιγαρίστε το λάδι με τα κρεμμυδάκια στη συνέχεια βάλτε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια , και αφού στραγγίσετε το ρύζι το βάζετε και αυτό μέσα. Αν έχετε και έναν κύβο λαχανικών ακόμη καλύτερα..

tiganitigani_me_ruzi

Αν το ρύζι δεν έχει βράσει καλά, βάζετε και μια κούπα νερό στο τηγάνι για να πάρει όλες τις μυρωδιές το φαγητό μας…. Το φαΐ μας  είναι έτοιμο. Οικονομικό, και γρήγορο. 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.