Το πιο δημοφιλές smartphone

Σύμφωνα με στοιχεία της Strategy Analytics, το Samsung Galaxy S IIΙ είναι το πιο δημοφιλές smartphone της αγοράς, κατά το 3ο τρίμηνο του 2012.

Έτσι, φαίνεται ότι για το smartphone της Samsung πραγματοποιήθηκαν 18 εκατομμύρια αποστολές (10,7% του συνόλου της αγοράς), στο χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, ενώ για το iPhone 4S 16,2 εκατομμύρια (9,7% της αγοράς).

Αν, βέβαια, προσθέσουμε στα νούμερα αυτά και τις πρώτες πωλήσεις του iPhone 5 (6 εκατομμύρια / 3,6% της αγοράς), τότε οι συνολικές αποστολές της Apple φτάνουν τα 22,2 εκατομμύρια, ενώ οι τρεις συσκευές που αναφέραμε καλύπτουν συνολικά το24% της αγοράς, ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για Samsung και Apple.

Όπως και να έχει, στο 4ο τρίμηνο, το iPhone 5 αναμένεται να «ανέβει» σημαντικά, με αποτέλεσμα να αλλάξουν, για ακόμη μία φορά, οι ισορροπίες…

Πηγή: Slashgear

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.