Σας συστήνουμε την Άντζελα Ράπτη.

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Αποφάσισα να μάθω την τέχνη του γυναικείου υποδήματος σε ένα ταξίδι μου στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Διεθνή Έκθεση όπου έμαθα για την ύπαρξη της σχολής υποδηματοποιίας ΕΛ.ΚΕ.ΔΕ(Ελληνικό Κέντρο Δέρματος).

rapti_red

Αποφοίτησα στην Αθήνα το 1998. Μέχρι το 2000 εργάστηκα στο σχεδιαστήριο του πολύ επιτυχημένου υποδηματοποιού Παντελή ΙΩΑΝΝΟΥ.

Από το 2001 μέχρι το 2006 διατηρούσα το δικό μου ατελιέ στο Κολωνακι, όπου σχεδίαζα και κατασκεύαζα χειροποίητα γυναικεία υποδήματα κατόπιν παραγγελίας.

Το 2006 μεταφέρθηκα στην οδό Ερμού. Το 2002 ξεκίνησα την συνεργασία με γνωστά καταστήματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αποκλειστικά με καλοκαιρινά μου σχέδια.

rapti_shoes

Μέσα σε αυτά τα χρόνια πήρα μέρος σε εκθέσεις και events στα οποία συνεργάστηκα με καταξιωμένους σχεδιαστές ρούχων όπως Κατερίνα Αλεξανδράκη,Yannos Xenis,Ορσαλία Παρθένη κ.α.

Από το 2008 ζω και εργάζομαι στην Πάτρα. Δημιουργώ σε δικό μου χώρο επεκτείνοντας όμως συνεχώς τις δραστηριότητες μου και εκτός των συνόρων .

rapti_neasullogi

Ενα Σαβ/κο τον μήνα συμμετέχω στο Meet Market στην Αθήνα (στις 23/02 και 24/02 θα γίνει στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης στο grey κτίριο,13.00-23.00.) όπου μπορεί ο καθένας  να δει την δουλειά μου απο κοντά… Επίσης διατηρώ σελίδα στο Facebook: angela rapti shoes

Οι τιμές μου κυμαίνονται από 75-120 ευρώ.

Εμπνέομαι από την καθημερινότητα και από εικόνες που μπορεί να δω σε μια ταινία και από άλλες εποχές δεκαετία ’30,’50,’60, γι’αυτό και τα τελευταία σχέδια μου είναι retro.. Μου αρέσει πολύ επίσης να παντρεύω το παλιό με το καινούργιο…και το ύφασμα με το δέρμα.

Σίγουρα θέλουν οι γυναίκες να είναι και άνετο το παπούτσι εκτός από το να είναι όμορφο!

Όλες οι γυναίκες που μου παραγγέλνουν το έχουν σαν βασική προϋπόθεση.. δηλαδή, μπορεί να τους αρέσει κάποιο από τα σχέδια μου με τακούνι 8,5 εκ. αλλά επειδή μπορούν να επιλέξουν, προτιμούν να βάλουν 6,5-7 εκ. γιατί θέλουν να το φοράνε συχνά και να το ευχαριστηθούν!

rapti_black

Επίσης πιστεύω ότι λόγω των καιρών,δεν έχουμε την δυνατότητα να ψωνίζουμε όπως παλιά, οπότε οι αγορές μας είναι πολύ προσεκτικές..να συνδυάζει και στυλ και άνεση.

rapti_nea_sullogi rapti_brown

Από την αντρική συλλογή επιλέξαμε τα παρακάτω!

rapti_men

rapti_man

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.