Σου τελείωσε η μάσκαρα; Φτιάξε μόνη σου

Ετοιμάζεσαι να βγεις και μόλις συνειδητοποίησες ότι η μασκαρά σου είναι…στα τελευταία της! Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία για να σώσεις την κατάσταση σε χρόνο ρεκόρ!

angelina-jolie-eye-makeup

Υλικά που θα χρειαστείς:

Η αλήθεια είναι πως παρά την ευκολία του συγκεκριμένου diy beauty project θα χρειαστείς προϊόντα που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχουν εξ’ αρχής στα συρτάρια σου, οπότε κάνε μια επίσκεψη στο φαρμακείο της γειτονιάς σου για να είσαι ασφαλής σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Χρειάζεσαι λοιπόν:

-Αλόη βέρα σε μορφή τζελ

– Λάδι με βιταμίνη E

-Ταμπλέτες φυτικού άνθρακα (για να δώσεις έντονο μαύρο χρώμα στη μάσκαρα)

Εκτέλεση:

-Σπάσε με το γουδί 1-2 ταμπλέτες φυτικού άνθρακα για να τις μετατρέψεις σε σκόνη .

-Σε ένα μπολ ανακάτεψε μερικές σταγόνες αλόη βέρα σε τζελ, 1-2 σταγόνες του λαδιού με βιταμίνη E και τη σκόνη φυτικού άνθρακα.

-Ανακάτεψε το μείγμα και χρησιμοποίησε το βουρτσάκι της παλιάς σου μάσκαρα για να εφαρμόσεις το νέο –φυσικό- καλλυντικό σου στις βλεφαρίδες σου.

πηγή : faysbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.