Σουβλάκι «διαίτης»

Το παρακάτω σουβλάκι που φτιάξαμε δεν έχει χοιρινό , ούτε τζατζίκι , ούτε τα άλλα τα νόστιμα. Έχει όμως φοβερή γεύση και είναι πολύ πιο οικονομικό! Με τα λεφτά που χαλάς για να πάρεις σουβλάκι έξω τα διαθέτεις και τρώει όλη η οικογένεια από εσένα!

souvlaki

Βάλαμε στο σκεύος μας κρεμμύδι  και λαδάκι και το τσιγαρίσαμε, προσθέσαμε ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά , πράσινη , καυτερή και κίτρινη, μία μεγάλη κουταλιά της σούπας πελτέ, ένα ποτήρι νερό..και προσθέταμε κι άλλο κατά τη διάρκεια , αλάτι , (όχι πιπέρι γιατί βάλαμε την καυτερή) ρίγανη,  και ψιλοκομμένα λουκάνικα γαλοπούλας. Τα λουκάνικα τα βράσαμε πρώτα 3 λεπτά , όπως λέει η συσκευασία και τα προσθέσαμε στο τέλος στην σάλτσα μας, για να πάρει μία γεύση!

souvl

Ξετρελαθήκανε όλοι και παιδιά και μεγάλοι ! Δοκιμάστε το! 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.