Σπιτικές μάσκες

Οι σπιτικές μάσκες ήταν πάντα οι καλύτερες..

bumbumbum.me

Καθαρίστε το πρόσωπό σας με χαμομήλι. 

Αφού βγάλετε καλά το μακιγιάζ , βάλτε σε ένα βαμβάκι λίγο χλιαρό χαμομήλι και καθαρίστε το πρόσωπό σας. Μπορείτε να κάνετε και κομπρέσες στα μάτια σας. Η ξεκούραση που θα νιώσετε θα είναι φανερά έντονη και δεν ξεχνάμε πως το χαμομήλι έχει και φαρμακευτικές ιδιότητες και κάνει καλό στο δέρμα.

 

Βάλτε λάδι στα φρύδια και στις βλεφαρίδες σας. 

Από την μάσκαρα και από το τσιμπιδάκι τα φρύδια και οι βλεφαρίδες αδυνατίζουν.Βάλτε σε μία μπατονέτα λίγο λάδι και κάθε βράδυ αφού ξεβαφτείτε αλείψτε τα καλά. Θα δυναμώσουν και θα ενυδατωθούν

 

Πατάτα για τους κύκλους. 

Κόψτε δύο ροδέλες από μία πατάτα ωμή και βάλτε τα στα μάτια σας γα 7 λεπτά. Κάντε το 4 φορές την εβδομάδα και θα δείτε μεγάλη διαφορά στους μαύρους κύκλους των ματιών σας.

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.