Στου Μπάμπη. Το πιο νόστιμο τσιπουράδικο της Δυτ. Αττικής

Από το 2009 στην Πετρούπολη βρίσκεται το τσιπουράδικο – μεζετζίδικο του Μπάμπη Καζάνη. Με πολύ αγάπη και μεράκι κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος χώρος πολλών ανθρώπων.

4

Η ποιότητα και η καλή εξυπηρέτηση είναι δύο χαρακτηριστικά που μας αναγνωρίζουν και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και γι’ αυτό έχουμε καταφέρει να είμαστε ψηλά στις προτιμήσεις σας.

Στο μαγαζί θα γευτείτε ποικιλία θαλασσινών μεζέδων, κρεατικών σχάρας και ορεκτικών. Όπως λένε και οι ιδιοκτήτες :

» Όλα μας τα πιάτα είναι φτιαγμένα από εμάς με αγάπη και μεράκι όπως τα μαγειρεύουμε σπίτι μας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φρέσκα και επιλεγμένα από εμάς. Προτείνουμε τη Σαλάτα Σαγανάκι (η οποία αποτελείται από φρεσκοκομμένα λαχανικά). Είναι μία δροσιστική σαλάτα με γλυκόξινο dressing. Τα φαγητά μας μαγειρεύονται εκείνη την ώρα μπροστά στα μάτια σας μιας και η σάλα είναι ενιαία με την κουζίνα μας.»

7

Και δεν τελειώσαμε εδώ! Φάτε και πιείτε ότι και όσο θέλετε μόνο με 12 ευρώ! Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα εως Κυριακή!!!

 

Σκουφά 95 & Μάρκου Μπότσαρη 145, Πετρούπολη

6945 026.845

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.