SUMMER IN THE CITY…

Λίγο τα «πληγωμένα» οικονομικά… λίγο η «πεσμένη» διάθεση… λίγο το ότι οι παρέες μας δεν σιγοντάρουν και ιδιαίτερα φέτος…αφού όσοι δεν δουλεύουν έχουν μεν χρόνο αλλα δεν έχουν λεφτά… και όσοι δουλεύουν έχουν λεφτά (λέμε τώρα)  αλλά δεν έχουν χρόνο!!!

Αποτέλεσμα????  Αρκετοί να ξεμείνουν για καλοκαίρι εις το κλεινόν άστυ …

Ναι ναι & ναι… σε εσένα αναφέρομαι που κουνάς μοιρολατρικά το κεφάλι…

  1. ΆΣΕ  αμέσως  κάτω τα xanax… !!! (ερμμμμ… και αν δε σου κάνει κόπο σταμάτα να κουνάς και το κεφάλι… σε κάνει να μοιάζεις εκνευριστικά πολύ  με αυτά τα εκνευριστικά σκυλάκια αυτοκινήτου, τα οποία κουνάνε με εκνευριστικό τρόπο το κεφάλι τους  «πάνω -κάτω-πάνω-κάτω-πάνω -κάτω»  όλη την ώρα).
  2. Πάτα εδώ…[youtube]S9PBchR3Fj8[/youtube]
«Αν κάτι δεν σου αρέσει αλλαξέ το, αν δεν μπορείς να το αλλάξεις……άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι γι αυτό!»

Τον Αύγουστο η Αθήνα αλλάζει… φοράει το παρεό της και περιμένει να την ανακαλύψουμε… Να ανακαλύψουμε αυτή την «άγνωστη» Αθήνα που οι περισσότεροι απο εμάς αγνοούμε ή σνομπάρουμε!!!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφασίσουμε ότι για ένα μια εβδομάδα ή για έναν μήνα θα σκεφτόμαστε και θα λειτουργούμε σαν τουρίστες…

Ψάξτε να βρείτε τα αξιοθέατα της «άγνωστης» αυτής πόλης ( θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να βρίσκεστε για παράδειγμα… στην Μαγιόρκα και να κάθεστε μουλαρωμένοι μέσα στο δωμάτιο γκρινιάζοντας ότι έχει ζέστη?

Ανεβείτε ένα βράδυ με πανσέληνο μια βόλτα στην ακρόπολη… ( tip: αυτόν τον Άυγουστο έχουμε 2 φορές… 2 Αυγούστου & 31 Αυγούστου)

Περάστε απο το “cine Θησειον” και δείτε αγαπημένες κλασσικές ταινίες παρέα με σπιτική Βυσσινάδα…

Συναυλίες…  ( κρατήστε τα αποκόμματα των εισιτηρίων για σελιδοδείκτες)

Οι αυλές των μπαρ (το TAF στην Ερμού ή ο κήπος του 6 D.O.G.S στην Αβραμιώτου

Βραδινό Μπάνιο… ( πυρσοί, ψυγειακί με μπύρες, φορητό cd player και είστε έτοιμοι… ερμμμ μη ξεχάσετε να ενημερώσετε τους φίλους σας ε? προσωπική άποψη: Καβούρι… Η απόλυτη παραλία για βραδινό μπάνιο…ρηχά νερά χωρίς βραχάκια… αχινούς…καρχαρίες,  απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και φωτίζεται επαρκώς τόσο από τα φώτα του μικρού δρόμου πίσω της όσο και απο το φωτισμένο «κάστρο» μέσα στη θάλασσα)

Το πάρκο περιβαλλοντικό πάρκο «Αντώνη Τρίτση» στο Ίλιον. ( ότι πρέπει για απογευματινό καφεδάκι δίπλα στη λίμνη)

Ταράτσα πάρτι!!!

  • Οικειοποιηθείτεκαι δια της βίας εν ανάγκη την ταράτσα κάποιου φίλου…
  • κάντε καταμερισμό εργασιών ( ποιός θα προμηθευτεί πυρσούς… ποιός θα φέρει τις μπύρες… ποιος τον πάγο… ποιός θα αναλάβει την μουσική…μπλα μπλα μπλα)
  • dress code αυστηρά καλοκαιρινό (παρεό… μαγιό….)
  • φουσκώστε μπρατσάκια…. πλαστικές πισίνες… σωσίβια…

Με λίγα λόγια… αν δεν μπορείτε να αποφύγετε κάτι… απλά…απολαύστε το!!!

By Κατερίνα Φ.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.