Χτυπάμε στο multi τον μαϊντανό με το λάδι, το ξίδι και το γιαούρτι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.Χτυπάμε τα υλικά μας μέχρι να γίνουν μια ωραία πράσινη κρέμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπώλ και προσθέτουμε τα καρύδια. Το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μία με δύο ώρες. Σερβίρεται δροσερή ως συνοδευτικό για κρέας και ψάρι.
Ένα πιο chic σερβίρισμα είναι να την παρουσιάσουμε ως ντιπ σε ένα πάρτι.
Υλικά
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
½ ματσάκι μαϊντανό
1 χούφτα ψιλοκομμένα καρύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά ξίδι
αλάτι – πιπέρι
λάδι
By Τόνια Δαβερώνα…