Τα μάτια μου έχουν κλήση προς τα κάτω.

Αν νιώθεις πως το σχήμα των ματιών σου τα κάνει να μοιάζουν θλιμμένα, ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει τη λύση για να… «χαμογελάσουν»

124904589637044249_aHpGAXkW_c

Αν το βλέμμα σου μοιάζει συνέχεια θλιμμένο, ενώ εσύ είσαι στα καλύτερά σου, πιθανότατα είναι η κατασκευή των ματιών σου τέτοια, αυτό που λέμε ματάκια Droopy. Πώς θα πείσεις τους φίλους σου πως πετάς στα σύννεφα; Το σωστό μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτά είναι τα βήματα:

-Θα πάρεις ένα μαύρο μολύβι και από τη μέση του κινητού βλεφάρου θα τραβήξεις μια παχιά ανοδική γραμμή μέχρι την εξωτερική άκρη του βλεφάρου (με κατεύθυνση προς το τελείωμα του φρυδιού, χωρίς φυσικά να ενώνει!).

-Στη συνέχεια, μια καφέ σκιά είναι αυτή που θα ντεγκραντάρει (σβήσει) το μολύβι, δίνοντας ανοδική φορά στο βλέμμα, τονίζοντάς το.

-Απόφυγε να βάλεις μολύβι ή σκιά, αλλά ούτε και μάσκαρα στο κάτω βλέφαρο.

πηγή : fayesbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.