Τα μετέπειτα του…One night stand…

Σήμερα είναι το βράδυ σου. The perfect timing in a perfect place σε ευνόησε και σου έκατσεone night stand.

Αν είσαι τυχερός και η ξεπέτα σου αρχίσει και τελειώσει στο μαγαζί που βρίσκεσαι και πιο συγκεκριμένα στις τουαλέτες, όπου δεν συνιστώνται μόνο για (πιπί) είσαι σε πλεονεκτική θέση αφού την επόμενη μέρα που θα μαζευτείς με τους φίλους σου θα τους λες την ιστορία σου και θα καυχιέσαι για τα κατορθώματα σου! Αυτή είναι η θετική πλευρά της ιστορίας.

Ας πάρουμε κάποιες αρνητικές.

Την γνώρισες στο μαγαζί που είσαι μόλις έμαθες το όνομα της και εκείνη το δικό σου. Είσαι ξεκάθαρος μαζί της και της λες τι σκέπτεσαι το ίδιο και εκείνη. Τα αίματα έχουν ανάψει και δεν κρατιέστε άλλο , οι τουαλέτες είναι η εύκολη λύση αλλά παράλληλα και βρώμικη. (γιατί όλες οι τουαλέτες δεν είναι σαν εκείνες που δείχνουν στις Αμερικάνικες σειρές που είναι πιο καθαρές απ του σπιτιού σου, λίγο να ακουμπήσεις κάπου την φυματίωση την έχεις στο τσεπάκι!!!)

Παίρνετε τα πράγματα σας βιαστικά και πηγαίνετε στο αμάξι σας και σφαίρα στο σπίτι σου. (μεγάλο λάθος) καλύτερα στο δικό της! Λίγο το ποτό λίγο η ένταση της στιγμής, ο χαμηλός φωτισμός σε κάνει να μην δίνεις βάση στο όλο σύνολο. Και οι δυο θέλατε το ίδιο πράγμα. Περνάτε ένα βράδυ απίστευτο ένα βράδυ που φυσικά που δεν περίμενες φίλε μου, στιγμές πάθους και βρώμικου σεξ.

Ώσπου ο ήλιος αρχίζει να ανατέλλει και οι πρώτες ακτίνες να διασχίζουν τα στόρια του παράθυρου σου και στη συνέχεια να εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς στο γεμάτο ακμή παστωμένο με πούδρα πρόσωπο της, ενώ η έντονη τριχοφυΐα είναι εμφανής. (εσύ μεγάλε δεν πήγες με γκόμενα αλλά με τον king kong). Είναι η στιγμή που φωλιάζουν μύγες στο στόμα σου καθώς δεν λέει να κλείσει μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι ναι έκανες σεξ με αυτή τη κοπέλα. Τελικά η νύχτα κρύβει πολλές εκπλήξεις..

Μια ακόμα άσχημη στιγμή εφόσον έχουν προηγηθεί όλα τα αλλά , είναι όταν ανοίγεις τα μάτια σου και έκπληκτος ανακαλύπτεις να σε περιμένει ένα πρωινό με ζεστά γλυκίσματα και μια κοπέλα να σε κοιτάζει στα μάτια και να λιώνει. Πριν καν ακούσεις απ το στόμα της να σου λέει καλημέρα, έχουν περάσει απ το μυαλό σου σε κλάσματα πως θα την ξεφορτωθείς και άντε να της εξηγήσεις ότι απλά ξέρεις just fuck, nothing else. Το κακό θα εμφανιστεί τη στιγμή που δαγκώνεις το πρωινό σου, καθώς θα αναρωτιέσαι τι κάνει αυτή τώρα θα την κοιτάς σαν να περιμένεις να σου πει κάτι. Μπουκιά και ματιά , μπουκιά και ματιά , ενώ εκείνη θα σε κοιτά με όλο γλύκα ,αφού θα σε έχει ερωτευτεί. Επειδή ίσως πει φάε γρήγορα γιατί θα πάμε σπίτι να σε γνωρίσω στους δικούς μου καλύτερα να καταπίνεις γρήγορα για να μην πνιγείς.

Μην ξεχνάτε ότι με ότι αναποδιά σας τύχει θα πρέπει να σηκωθείτε από το ωραίο σας κρεβατάκι και να την γυρίσετε σπίτι. Οπότε όλο και κάποιο μάτι θα σας δει… μετά άντε δώσε εξηγήσεις!

Συμβουλές να την ξεφορτωθείτε αν δεν ντραπείτε να είστε ξεκάθαροι:

μπορείτε να το παίξετε gay και ότι καμία φορά κάνετε εξαιρέσεις, είμαι σίγουρος ότι θα ξενερώσει την ίδια στιγμή και θα σου πει αν την γυρίσεις σπίτι.

Πεταχτείτε απότομα και πέστε της ότι πω πω άργησα στη δουλειά. Αν σου πει πότε θα σε ξανά δω πες της θα σου τηλεφωνήσω.

Να την αιφνιδιάσετε με το να της πείτε ότι έρχονται οι δικοί σας και πρέπει να φύγετε. Παρόλο που χτες της είπες ότι μένεις μόνος. (δεν νομίζω να τα θυμάται).

Αν πάντως όλα έχουν ένα αίσιο τέλος και από μέρους της και από μέρους σου και φυσικά το ποτό δεν σε ξεγέλασε βλέπε photo, μην χάσεις την ευκαιρία να αναφερθείς για friends with benefits (ορθός χαρακτηρισμός του ) fuck buddies ή αλλιώς ff’s. Για όποτε έχετε χρόνο καλό είναι να τα λέτε που και που.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.