Τα μυστικά της Κοκκίνου!

Υπάρχουν συνεντεύξεις ομορφιάς που για κάθε απάντηση σημειώνεις στο beauty μπλοκάκι σου κι ένα ακόμη beauty tip. Κι έπειτα ένα ακόμη… Ένα ακόμη… Και υπάρχουν και άλλες που οι σημειώσεις σου είναι λιγότερες αλλά τελικά επιστρέφεις σπίτι και διαπιστώνεις ότι το εξής ένα tip που σημείωσες πιάνει. Η συνέντευξη με την Έλλη Κοκκίνου ανήκε στην δεύτερη κατηγορία. Και παρακάτω, μεταξύ του αρώματος που χρησιμοποιεί και του τι κάνει όταν επιστρέφει σπίτι θα βρεις κι εκείνο το tip που οφείλεις να ακολουθήσεις!

– Ποιο ήταν το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που αγοράσατε ποτέ; Σε ποια ηλικία;

Ήταν μια μάσκαρα και ένα μολύβι ματιών, γύρω στα 14.

 

– Ποιο είναι το πιο αγαπημένο προϊόν σας που δεν αποχωρίζεστε ποτέ;

Η μάσκαρα.

 

– Περιγράψτε μας ακριβώς την beauty διαδικασία που κάνετε πριν πέσετε για ύπνο.

Επιστρέφοντας σπίτι κάνω πάντα ένα καλό ντεμακιγιάζ κι έπειτα οπωσδήποτε μια καλή ενυδάτωση με κρέμα ματιών και προσώπου.

 

– Ποιο είναι το βασικό μυστικό που ακολουθείτε ενάντια στον χρόνο; Για παράδειγμα, φοράτε αντηλιακή και τον Χειμώνα;

Μου διαφεύγει να φορέσω αντιηλιακή το Χειμώνα, δυστυχώς…

 

– Πόσο συχνά πηγαίνετε στην αισθητικό ή στην δερματολόγο σας;

Προσπαθώ κάθε τρεις μήνες, αν βρω χρόνο για σωστή και βαθιά ενυδάτωση.

 

– Πόσο συχνά πηγαίνετε για μανικιούρ;

Όποτε χρειάζομαι.

 

– Υπάρχει ένα χρώμα νυχιών το οποίο αγαπάτε αυτή την περίοδο;

Το σκούρο μπλε.

 

– Ήσασταν από τις πρώτες- ίσως η πρώτη- ελληνίδα που τολμήσατε το ombre στα μαλλιά σας και το οποίο σας έχει χαρακτηρίσει. Σκέφτεστε να επιστρέψετε ξανά σε αυτό;

Το ombre ήταν μια ιδέα του κομμωτή μου Νικολα Βιλλιωτη την οποία υιοθέτησα με χαρά και θα το ξαναέκανα ευχαρίστως κάποια στιγμή.

 

– Τι άρωμα φοράτε;

Escada

 

– Ένα tip ομορφιάς που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας;

Ένας καλός και φυσικός τρόπος για σφριγιλό δέρμα είναι μετά το ντεμακιγιάζ, μια σακουλίτσα με παγάκια, να την τρίψουμε απαλά στο πρόσωπό μας για λίγα λεπτά και μετά να ενυδατώσουμε το δέρμα μας.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.