Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι μπαμπάδες

Οι μπαμπάδες είναι διαφορετικοί από τις μαμάδες, δεν αντιδρούν το ίδιο στα καλέσματα των παιδιών.

01-baby-girl-cuddling-with-daddy

 

Και μερικές φορές μπορεί σε κάποια πράγματα να είναι καλύτεροι από τις μαμάδες. Παρόλα αυτά ακόμα και οι υπερήρωες μερικές φορές κάνουν λάθη, γι αυτό παρακάτω θα δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους.

Οι περισσότεροι μπαμπάδες δεν θέλουν να ακούγονται αστείοι όταν μιλάνε με τα μικρά τους, γι αυτό και η φωνή τους είναι πάντα σοβαρή. Όμως, όλα σχεδόν τα παιδιά ανταποκρίνονται καλύτερα σε μια πιο ήπια και γλυκιά φωνή. Όλοι οι άντρες πρέπει να ξεπεράσουν αυτή τη διστακτικότητα και όταν είναι μαζί με τα παιδιά τους να κάνουν αστείες γκριμάτσες και που και που να αλλάζουν τον τόνο της φωνής τους.

Πολλοί θα θυμόμαστε στην παιδική μας ηλικία την πατρική φιγούρα να γυρνάει τα βράδια στο σπίτι με φανερά τα σημάδια της κούρασης όλης της ημέρας. Και συνήθως οι πιο πολλοί μπαμπάδες όταν είναι κουρασμένοι, το μόνο που αναζητάνε είναι να ηρεμήσουν και να μην ασχοληθούν με τίποτα. Όμως αυτή η συμπεριφορά είναι λανθασμένη, γιατί όσο εξαντλητική και εάν ήταν η ημέρα, πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας ότι είστε «ζωντανοί» και μπορείτε να αφιερώσετε λίγη ώρα στο παιδί σας. Γιατί όσο πιο ενεργά συμμετέχει ο μπαμπάς στη ζωή του παιδιού, τόσο πιο καλό του κάνει.

Μπορεί τα μικρά να αναζητάνε περισσότερο τη μαμά τους, αλλά αν αρχίσει ο πατέρας να ασχολείται πιο πολύ μαζί τους, θα διαπιστώσουν ότι μετά από λίγο καιρό, θα θέλουν εκείνον για να τους βάλει στο κρεβάτι. Αντί λοιπόν να είστε όλη την εβδομάδα στον αυτόματο πιλότο, διαλέξτε από την επόμενη φορά να κάνετε κάποιες δραστηριότητες με το μικρό σας. Και με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό μαζί με όμορφες αναμνήσεις.

jenny.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment