Τα top χτενίσματα με πλεξίδες για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013

Οι πλεξίδες έχουν συνδεθεί περισσότερο με το ρομαντικό look. Κι όμως, αυτό το πλέξιμο των μαλλιών μπορεί να μεταμορφώσει τη γυναίκα από αρχαία Ελληνίδα θεά στην την πιοεκκεντρική fashionista.

marchesa-braid1

Έτσι, οι οίκοι Balmain, Marchesa και Hervé Léger by Max Azria έπλεξαν τα μαλλιά των μοντέλων που περπάτησαν στις πασαρέλες παρουσιάζοντας τις ανοιξιάτικες κολεξιόν τους για το 2013, συνεχίζοντας μια τάση στα μαλλιά που ήταν μόδα και τον Χειμώνα του 2013.

Οι hair-stylists του οίκου Balmain επέλεξαν μια απλή πλεξίδα σε ponytail που στερεώνεται σε βάση και στην άκρη της με υφασμάτινα λαστιχάκια που είναι ευδιάκριτα καθώς δεν καλύπτονται με τούφα μαλλιών όπως συνήθως συμβαίνει στα επίσημα χτενίσματα.

Η συνέχεια του άρθρου στο thatslife.gr  εδώ.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.