Τέλος καλοκαιριού παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα

Όλα άρχισαν τον Αυγουστο του 2010, όταν ο Φώτης Βαλλάτος της πήρε μια συνέντευξη για την «Lifo», κατέχοντας ήδη τη θέση του διευθυντή. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και κόντρα στις φήμες, ο δημοσιογράφος δηλώνει πως δεν έχουν χωρίσει ή μαλώσει ποτέ!

Η αλήθεια είναι ότι ο Φώτης και η Δήμητρα έχουν αποφασίσει να κάνουν τον γάμο τους στο τέλος του καλοκαιριού κάπου μκριά από την Αθήνα, έτσι ώστε να αποφύγουν τις κάμερες και τους φωτογράφους. Μια σκέψη είναι να γίνει σε ένα ξωκλήσι στο Καστελόριζο με καλεσμένους μονο τις οικογένειές τους και με μερικούς πολύ στενους φίλους.

Πηγή: people (Πρώτο Θέμα)

Η Δήμητρα Ματσούκα, είναι αυτό που λέμε sex symbol! Θες ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που κινείται, οι εκφράσεις στο πρόσωπό της, το περπάτημά της, το βλέμμα της, το χαμόγελό της; Ότι και αν κάνει, ;όπως και αν το κάνει,  ότι και να  πει το σεξαπίλ ξεχειλίζει από παντού. Ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές,μιας και  το στυλ της είναι μοναδικό, αξιοζήλευτο και άκρως θηλυκό. Είναι από τις γυναίκες εκείνες που δεν ιδρώνουν και πολύ στο γυμναστήριο,  αλλά είναι από τις τυχερές, που  γεννήθηκε με ωραίο καμπυλωτό κορμί που αναστατώνει και βάζει φωτιές σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό, μηδενός εξαιρουμένου.

Αν έχετε κάποια αμφιβολία, δείτε και μόνοι σας!

 

πηγή : www.entertv.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.