Τεστ δυσανεξίας

Test_Trofikhs_Dysanexias

Σε γενικές γραμμές η τροφική δυσανεξία  , ορίζεται σαν οποιαδήποτε αντίδραση του οργανισμού πραγματοποιηθεί σε τοξικό ή χημικό ερέθισμα, το οποίο προκαλείται από την κατανάλωση κάποια τροφής.

Το αποτέλεσμα; Αυτή η τροφή να χαρακτηρίζεται ως βλαβερή για τον οργανισμό, από την στιγμή που δεν μπορεί να αφομοιωθεί από αυτόν.
Στην σύγχρονη πραγματικότητα, έχουν έρθει στο προσκήνιο πολλές «καινούργιες» τροφές, εξωτικές ή συγκεκριμένων –όχι και τόσο φιλικών- συστατικών, οι οποίες δεν προσφέρουν θρεπτικότητα και σωστή υγιεινή αντίθετα αποτελούν εχθρό για τον μεταβολισμό, την καταμέτρηση του λίπους και συνολικά την σωστή ανάπτυξη και συντήρηση του ανοσοποιητικού μας.

Έτσι βρισκόμαστε συχνά στην ανάγκη πραγματοποίησης κάποιων εξετάσεων για να παρατηρούμε που κυμαίνονται τα διάφορα επίπεδα τιμών. Δύο από αυτά τα τεστ-εξετάσεις, είναι η λιπομέτρηση και το τεστ δυσανεξίας.

Το ένα μας δείχνει ποια είναι τα ποσοστά του λίπους στο σώμα μας, καταδεικνύοντάς μας τον σωστό δρόμο για την απώλεια λίπους με την βοήθεια της διαιτολογίας και το άλλο μας φανερώνει ποιες είναι οι τροφές που φρακάρουν τον μεταβολισμό μας και δεν μας αφήνουν να χάσουμε βάρος.

Εστιάζοντας στην δυσανεξία
Η εξέταση γίνεται τις περισσότερες φορές με αιματολογικό δείγμα, χωρίς να χρειάζεται καμία προετοιμασία ή δίαιτα πριν την εξέταση. Συνεπώς, μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε όλες τις ώρες της ημέρας.
Αν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό σοβαρό θέμα, για παράδειγμα έχετε διαπιστώσει ότι σας ενοχλούν διατροφικά όλο και περισσότερα είδη τροφών, τότε στο μακρινό μέλλον μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε εκ νέου την εξέταση.

Ποιες τροφές ακριβώς εξετάζονται;
Αυτό που διευκρινίζεται με το τεστ δυσανεξίας είναι το ποιες από τις πρωτεΐνες που υπάρχουν σε διάφορα τρόφιμα, επηρεάζουν αρνητικά τον οργανισμό. Επίσης ανιχνεύεται η παραγωγή αντισωμάτων IgG. Για αυτόν τον λόγο δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια αν κάποιο από τα αλκοολούχα ποτά μας επηρεάζει, αλλά μπορούμε να δώσουμε ακριβή συμπεράσματα για συστατικά που υπάρχουν στα ποτά, όπως μαγιά ή λυκίσκος.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment