Οι ζωές των αλλων

Λίγο πριν πέσει το τοίχος του Βερολίνου στη ανατολική Γερμανία τα πράγματα ειναι κάπως αποσαφηνισμενα σχετικά με την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. Οι πιο επιφοβοι καλλιτέχνες παρακολουθούνται απο μυστικους πράκτορες της σταζι.

Ο Ulrich Muhe στον ρόλο του πράκτορα δίνει την απίστευτη ερμηνεία ενός ανθρώπου αφοσιωμενου στη δουλεια του και απ την άλλη προφανώς έχοντας μέσα του μια καλλιτεχνική σπίθα αρχίζει και ταυτίζεται με το αντικείμενο της παρακολούθησης του. Ταυτίζεται τόσο πολυ που μακροπρόθεσμα απαρνιεται τη καριέρα του στη σταζι.
Μια εκπληκτική ταινία που δεν πρέπει να χάσετε. Θα σας καθηλώσει με τη τρομερή ερμηνεία όλων των ηθοποιών απο τη πρώτη στιγμη.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.