Θέλω να πάω στη δουλειά τώρα!

Μερικές εταιρείες έχουν καταλάβει πως ο χώρος εργασίας είναι για τον εργαζόμενο το παν. Έτσι προσπαθούν να τον κάνουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο…

Ζυρίχη : Γραφεία Google .Ε ναι… αυτό ψάχνω και εγώ στην Ελλάδα αλλά δεν το βλέπω ούτε με το κιάλι. Τι δηλαδή ότι στο διάλειμμα θα κάθομαι σε καρέκλα με μασάζ, θα κάνω τσουλήθρα, θα παίζω μπιλιάρδο και θα κοιμάμαι σε προσωπική καμπίνα? Ε και σιγά…….

Μιλάνο: Bastard store office. Οι εργαζόμενοι κοιτούν την ώρα. Όλα λένε πως είναι ώρα για διάλειμμα. Αντί να παραγγείλουν κανένα σουβλάκι και να το τρώνε υπό το βλέμμα του κακού αφεντικού, παίρνουν την σανίδα του skate και ανεβαίνουν μέχρι τη ταράτσα στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα skateboard!

Καλιφόρνια: Γραφεία της Pixar. Οι μάστερ των animation μπορεί να μην έχουν τσουλήθρες και skate αλλά έχουν ειδικά διαμορφωμένα γραφεία. Όχι όχι από το αφεντικό ή τον προϊστάμενο τους αλλά από τους ίδιους. Διαμορφώνουν δηλαδή όπως θέλουν το δικό τους σπιτάκι.

Δανία: Γραφεία LEGO. Φαντάσου να εργάζεσαι σε μια εταιρεία παιχνιδιών και να πρέπει να δοκιμάζεις παιχνίδια… Ε αυτό κάνουν οι εργαζόμενοι στην εν λόγω εταιρεία. Λίγες ώρες της ημέρας απασχολούνται με το να παίζουν με lego στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Στοκχόλμη: Γραφεία White Mountain. Το να δουλεύεις σε ένα πάροχο internet στον 12 όροφο ενός ουρανοξύστη ε δεν είναι και πολύ γκλαμουριά. Αν όμως δουλεύεις στην white mountain είναι, και αυτό γιατί δουλεύεις στο υπόγειο. Σε ένα υπόγειο πλήρως διαμορφωμένο για να προσφέρει μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα

Λονδίνο: Γραφεία Redbull. Αν πιάσεις δουλειά ποτέ στα γραφεία της εταιρείας, μην κάνεις το λάθος και πας κουστουμαρισμένος όχι γιατί θα σου πουν τίποτα αλλά θα έχεις πρακτικό πρόβλημα να κατέβεις την τσουλήθρα για να φτάσεις στο πρωινό meeting που πραγματοποιείται πάνω σε ένα τραπέζι του ping pong! Μετά μπορείς να πας στο αιωρούμενο γραφείο σου….

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.