Θεοδοσία Τσάτσου live 2012

Από 09 Νοεμβρίου 2012 έως 16 Νοεμβρίου 2012 στην Αρχιτεκτονική η αγαπημένη μας Θεοδοσία Τσάτσου.

Εδώ και χρόνια μία από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο χώρο της  rock σκηνής, με σπάνιο φωνητικό εύρος και ξεχωριστή σκηνική παρουσία, μας κινεί να συνταξιδέψουμε με soul, funky, blues ρυθμούς στους σταθμούς της μουσικής της διαδρομής. Για δύο Παρασκευές η αφοπλιστική ερμηνεία της Babalou υπόσχεται δυο υπέροχες συναυλιακές βραδιές μοναδικής αισθητικής στην Αρχιτεκτονική με υλικό τραγούδια – διαμάντια από το τελευταίο της άλμπουμ “Αγαπήσου”, παλιότερες επιτυχίες της, καθώς και τραγούδια από τις συνεργασίες της και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης και ελληνικής μουσικής.

Σε μια guest εμφάνιση ο Γιώργος Αστρίτης παρουσιάζουν με την Babalou το νέο τους τραγούδι “Ψεύτικα Λόγια Δεν Θα Βρω” μουσική & στίχος: Γιώργος Αστρίτης.

Αρχιτεκτονική > Γκάζι

Ελασιδών 6 και Πειραιώς 116

Είσοδος 10€ με ποτό (2ο: ποτό 8€ / μπύρα 5€)

 

[youtube]XhARXkH_LAA[/youtube]

Πηγή artandlife.gr

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.