Θετική ενέργεια από το σπίτι

Ένα γαλήνιο σπίτι με θετική ενέργεια τώρα που η κρίση μας έχει κάνει να περνάμε ώρες ατέλειωτες στους χώρους του σπιτιού μας… είναι απαραίτητο.

Υπάρχουν μικρά tips που μπορείς να εφαρμόσεις στο σπίτι σου για να πάρεις όλη του τη θετική ενέργεια

 

Το σχήμα που έχει το τραπέζι φαγητού επηρεάζει την ατμόσφαιρα του δωματίου. Το τετράγωνο ή ορθογώνιο αντιπροσωπεύει το γήινο στοιχείο και έτσι έχει την ιδιότητα να δημιουργεί αίσθημα σταθερότητας και ασφάλειας. Το στρογγυλό αντιπροσωπεύει το νερό , για αυτό δημιουργεί ατμόσφαιρα ευθυμίας.

Να χρησιμοποιείτε λιγότερα χημικά προϊόντα . Τα προϊόντα που φρεσκάρουν την ατμόσφαιρα και καλύπτουν τις άσχημες μυρωδιές απελευθερώνουν μία χημική ουσία που κλείνει τη ρινική δίοδο. Να αρωματίζετε τον χώρο σας με βότανα. ΌΧΙ με σπρέι.

 

Μην επιτρέπετε το κάπνισμα. Οι επισκέπτες μπορούν να καπνίζουν στην βεράντα ή σε κάποιον εσωτερικό χώρο με ανοιχτό παράθυρο.

 

Κρατήστε άδειο το κέντρο ενός δωματίου για να υπάρχει μία αίσθηση ενέργειας και ευρυχωρίας. Αυτό είναι μία σημαντική αρχή της ινδικής αρχιτεκτονικής παράδοσης, κατά την οποία τα έπιπλα που τοποθετούνται στο ιερό κέντρο ενός δωματίου εμποδίζουν την ροή της ενέργειας στον χώρο.

 

Φυσικά αντικείμενα στο μπάνιο σας. Κοχύλια, ξύλα, πέτρες ,φυσικά σφουγγάρια…εκπέμπουν μία θετική ενέργεια και αναπληρώνουν την πιθανή απουσία θέας.

 

πηγή: από το βιβλίο του Μάικ Τζόρτζ 

1000&1 τρόποι για να χαλαρώσετε … εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.