Θυμήσου γιατί αγαπάς την Jennifer lopez…

Αυτή τη φορά, αφορμή είναι η έναρξη της νέας της περιοδείας, με πρώτο σταθμό την πόλη του Παναμά. Η εκρηκτική Λατίνα Jennifer Lopez ανέβηκε στη σκηνή με ένα εφαρμοστό «catsuit», καλυμμένο από διαμάντια, τα οποία μπορούν να σε… «τυφλώσουν», όχι όμως να σε κάνουν να χάσεις συνολικά το καλό σου γούστο…

Αυτό ακριβώς το γούστο, δηλαδή, το οποίο αναγνωρίζει ότι, ακόμη στα 42 της, η Jennifer Lopez συνεχίζει να σε πείθει ότι παραμένει αυτό που αγάπησες… η χαρά του ματιού σου.

Αν τώρα είσαι από αυτούς (ή αυτές) που θέλουν να διαβάσουν και τις λεπτομέρειες, σχετικά με τις ενδυματολογικές ανησυχίες της διάσημης star κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, πρόκειται για ένα outfit το οποίο δημιουργήθηκε φυσικά ειδικά για εκείνη και το διάσημο σώμα της, δεν είναι όμως το μόνο….

Οι έξι, συνολικά, νέες δημιουργίες του Λιβανέζου σχεδιαστή, Zuhair Murad, θα αποκαλυφθούν αργά και βασανιστικά – μάλλον γιατί είναι δύσκολο να τις αντέξεις όλες μαζί. Και κάπως έτσι, προς το Νοέμβριο, θα τις πάρει μαζί της και θα μας κάνει την τιμή να έρθει και στην Ευρώπη.

Θα μπορούσες να υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι θα την τιμήσεις, αν είχες λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματά σου, προς το παρόν όμως μπορείς απλά να τη θαυμάσεις στις φωτογραφίες. Και λίγο μετά, να επιστρέψεις στα καθημερινά σου…

πηγή  : www.digitallife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.