Τι φοράει η Kate Moss;

Γιατί μιλάνε όλοι για το στυλ της Kate Moss;

Τι το ιδιαίτερο φοράει η Kate Moss? Κοιτάξαμε τις φωτογραφίες της …και είδαμε μία αδυναμία στις μπαλαρίνες,στα στενά τζιν,στα σακάκια, στα σορτς και στο ανάλαφρο χτένισμα..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το στυλ της είναι στυλ, που δεν είναι καθόλου δύσκολο να το υιοθετήσει μία από εμάς.Κοίταξε ξανά στην ντουλάπα σου και παρατήρησε άλλη μία τα t-shirt που δεν φοράς βάλε ένα μαντήλι και άλλαξε λίγο το ύφος. Αν θεωρείς πως είναι απλός πολύ ο συνδυασμός βάλε ένα ψηλό μποτάκι και μη βαφτείς πολύ, έτσι για να φανεί λίγο πιο πρωινό το ντύσιμο..όχι υπερβολές.

Αν έχεις θράσος, θάρρος και «ύφος» τόλμησε να φορέσεις σορτς με flat μπότες και πουλοβεράκι..(δεν μπήκε καλοκαίρι ακόμη)

Αν πάλι δεν το έχεις να μη φορέσεις καλσόν…βάλε το καλσονάκι σου, ένα σακάκι μαζί με ένα καπέλο και θα είσαι πάλι chic.  Δεν είναι δύσκολο να είσαι πάντα στυλάτη, φαντασία να έχεις και να μην κάνεις υπερβολές. Η υπερβολή δεν αρέσει σε κανέναν.. 

Αν παρατήρησες το πρόσωπό της δεν είναι βαμμένο, τα μαλλιά της δεν είναι από κομμωτήριο. Δεν έχει τίποτα κραυγαλέο πάνω της και παρ’όλα αυτά μιλάνε όλοι για την kate moss και την χαρακτηρίζουν fashion icon.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.