Το νυφικό της Αν Χάθαγουεϊ δια χειρός Βαλεντίνο

Παρόλο που η νεαρή σταρ προσπαθεί να κρατήσει κρυφές διάφορες λεπτομέρειες για το γάμο της με τον σχεδιαστή κοσμημάτων Άνταμ Σούλμαν, ο καλός της φίλος Βαλεντίνο αποκάλυψε ένα μικρό μυστικό στα media.

splash/www.iml.gr

Η νυφική δημιουργία που θα φορέσει η Χάθαγουεϊ θα φέρει την υπογραφή του, πράγμα αναμενόμενο, αφού οι δυο τους συνδέονται με δυνατή φιλιά. «Το νυφικό για τη μεγάλη ημέρα είναι έτοιμο. Η Αν είναι σαν κόρη μου, αξίζει όλα όσα έχει στη ζωή της. Είναι ήδη διάσημη, αλλά με το νέο της ρόλο στους Άθλιους το άστρο της θα λάμψει» σχολιάζει ο σχεδιαστής.

Η Χάθαγουεϊ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βράβευση του δημιουργού στο γκαλά του New York City Ballet λίγες ημέρες πριν, αποδεικνύοντας πόσο στενή είναι η σχέση τους.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.