Το σπίτι της Jennifer Aniston

Από τη βεράντα της βλέπει ολόκληρο το Beverly Hills. H ίδια δηλώνει πως ήξερε πως το σπίτι αυτό θα γίνει δικό της από την πρώτη στιγμή που το είδε.

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το ζεις μέσα σε ένα όμορφο σπίτι που είναι φτιαγμένο όπως θέλεις εσύ. Γι’ αυτό και η Jennifer Aniston γκρέμισε κυριολεκτικά το σπίτι στο οποίο μένει τώρα και βρίσκεται στο Beverly Hillsκαι το έχτισε από την  αρχή. Η ίδια δηλώνει πως από την πρώτη στιγμή που το είδε ήξερε ότι θα γίνει δικό της, ακόμα κι αν η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε 7 μήνες να αποφασίσει να το πουλήσει στην ηθοποιό. Πλέον είναιπερήφανη για το σπίτι στο οποίο μένει και ευχαριστεί ιδιαιτέρως όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί με αυτή τη μορφή.


πηγή :www.thatslife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.