Το ξενοδοχείο Titania για την «Παρασκευή στην Αθήνα»

 Το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στηρίζει τη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα»

 

Με κεντρικό μήνυμα «Στηρίζουμε την Αθήνα, στηρίζουμε την πόλη μας», το Ξενοδοχείο Τιτάνια, συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Αθηναίων, την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας και Αναπλάσεις ΑΕ με τίτλο «Παρασκευή στην Αθήνα».

Μέσω της συμμετοχής του, το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ενώνει τη φωνή του με πλήθος φορέων της Αθήνας, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα για να «Κερδίσουμε ξανά την πόλη μας».

 

Τις Παρασκευές 23 και 30 Μαρτίου καθώς και 6 Απριλίου 2012 το Gourmet Restaurant Olive Garden στον 11ο όροφο του Ξενοδοχείου με τη μοναδική θέα στην Ακρόπολη, ο πολυχώρος Brasserie στο κεντρικό lobby αλλά και όλα τα Bars, προσφέρουν 10% έκπτωση σε κάθε κατανάλωση.

 

Ειδικότερα, για όσους επιλέξουν να δειπνήσουν στο Olive Garden κάτω από τον Αττικό ουρανό με θέα τον Παρθενώνα, το Parking του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.