Βάφετε τα μαλλιά σας για πρώτη φορά?

Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας ήταν πάντα ένα δημοφιλές θέμα. Δεν έχει σημασία πόσα πράγματα μπορείτε να διαβάσετε για το θέμα της βαφής των μαλλιών σας, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έχετε ακούσει ακόμα που σχετίζεται με αυτό το θέμα. Οπότε, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε κάτι για τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες κατά τη βαφή των μαλλιών τους, για πρώτη φορά, καθώς και αν σας ενδιαφέρει το πώς να βάψετε τα μαλλιά σας πιο εύκολα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

longhairstyleshowto.com

 

Κάνετε μια δοκιμή αλλεργίας

Όταν πρόκειται για τη βαφή των μαλλιών σας για πρώτη φορά, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε ένα τεστ αλλεργίας. Το τεστ είναι απλό, και διαρκεί 48 ώρες για να ελέγξετε αν υπάρχουν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις στο χρώμα των μαλλιών της επιλογής σας. Το μόνο που χρειάζεται να βάλετε μια μικρή ποσότητα του χρώματος των μαλλιών πίσω από το αυτί σας. Εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα, φαγούρα ή οποιαδήποτε παρόμοια συμπτώματα, θα είναι ασφαλή για τη βαφή των μαλλιών σας.

Βάψτε τα μόνοι σας ή πηγαίνετε στο κομμωτήριο σας

Κατά τη βαφή των μαλλιών σας για πρώτη φορά, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε στο κομμωτήριο σας, και να μάθουν από τους καλύτερους. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι μια δαπανηρή συνήθεια, μπορείτε μόνο να πάτε εκεί για πρώτη φορά, και μετά μπορείτε να απολαύσετε με όλες τις συμβουλές και τρικ από το κομμωτήριο σας, τη βαφή των μαλλιών σας ολομόναχη. Αρκεί να ρωτήσετε με λεπτομέρειες τις οδηγίες. Τα μαλλιά μας αξίζουν μεγάλη προσοχή.

Ξέρετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε

Αν θέλετε να αποφύγετε απογοητεύσεις, θα πρέπει να ξέρετε ακριβώς τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Για παράδειγμα, από το μαύρο στο ξανθό είναι μια αδύνατη αποστολή, και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τις μελαχρινές που προσπαθούν να ολοκληρώσουν το ίδιο. Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες που έχει η κάθε βαφή. 

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας. 

Αν αποφασίσετε τελικά να βάψετε τα μαλλιά σας, θα πρέπει να τα φροντίζετε κατάλληλα . Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, μαλακτικές και μάσκες μαλλιών.

Να είστε ευγενικοί με τα μαλλιά σας, και προσπαθήστε να κάνετε τη μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο όσο λιγότερο επιζήμια για τα μαλλιά σας.

Όχι απότομες αλλαγές. 

Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που βάφετε τα μαλλιά σας, μην κάνετε κάτι πολύ απότομο. Λίγες ανταύγιες , ή ένα «ξάνοιγμα» ίσως θα είναι μια καλή ιδέα για να δείτε πως θα σας φανεί, μία μικρή αλλαγή, για αρχή.

Καλή επιτυχία. 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.