Βάλε παγάκια στο δέρμα σας

Έχουμε ακούσει και έχουμε δοκιμάσει τόσα για την κυτταρίτιδα και την σύσφιξη του σώματος που δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα να δοκιμάσουμε και τα παγάκια.

cupcakesandcashmere.com

Κάθε φορά που κάνετε μπάνιο, αμέσως μετά, που οι πόροι ακόμη είναι ανοιχτοί,κάντε μασάζ με παγάκια σε όλο σας το σώμα. Ειδικά στα σημεία που θεωρείτε πως έχουν περισσότερη ανάγκη(χαλάρωση) Σφίγγει απίστευτα το δέρμα αν το επαναλάβετε συστηματικά..

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

1 Comment

  • Ιούλιος 26, 2013

    ΒΙΚΗ ΝΤΑΛΛΑΡΗ

    Σας ευχαριστούμε για τις ωραίες συμβουλές σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εαν ξέρετε κάτι για τις ευριαγγείες στα πόδια που είναι τόσο αντιαισθητικές και αυξάνονται συνεχώς. Τώρα το καλοκαίρι κολυμπάω συχνά και το χειμώνα περπατάω όταν μου περισεύει χρόνος όμως τελικά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ευχαριστώ.