Βραβευμένο κρασί της Σάμου..

Το Μεγάλο Χρυσό Μετάλλιο απέσπασε το Νέκταρ 2008 του Συνεταιρισμού Σάμου στο 19ο Διεθνή Διαγωνισμό «Concours Mondial de Bruxelles» οίνου και οινοπνευματωδών ποτών, που έγινε στο Guimaraes της Πορτογαλίας, στον οποίο διαγωνίσθηκαν 8.397 κρασιά από 52 διαφορετικές χώρες.
 
Επιπλέον το γλυκό κρασί της Σάμου απέσπασε και τον τίτλο του «Καλύτερου Κρασιού Trophy».
Ο διαγωνισμός
Ο Διαγωνισμός αποτελεί πλέον θεσμό «πρωταθλήματος κρασιού» από το 1994 οπού αρχικά γινόταν μόνο στις Βρυξέλλες και σκοπό είχε την ανάδειξη των ποιοτικότερων και γευστικότερων κρασιών ανάμεσα στους «Παγκόσμιους Πρωταθλητές της Οινοποιίας». Από το 2006 ο διαγωνισμός επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες που αποτέλεσαν σταθμούς κύρους της γευσιγνωσίας (Λουξεμβούργο, Μπορντό, Βαλάνς, Σεσίλ, Μάαστριχτ).
Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζεται αποκλειστικά από επαγγελματίες οινολόγους και οινοποιούς συγκεντρώνοντας την «αφρόκρεμα» των διεθνών εμπειρογνωμόνων. Η μοναδικότητα του διαγωνισμού έγκειται στην ποικιλομορφία καθώς περισσότερες από 40 χώρες παρουσιάζονται στο πάνελ γευσιγνωσίας.
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.