Ένα βραχιόλι για καλό σκοπό! Αποκτήστε τώρα το δικό σας.

Αυτό το υπέροχο βραχιολάκι δημιουργία της Personart Greece  και της Angie Andritsopoulou- την οποία ευχαριστούμε πολύ που το σχεδίασε ειδικά για εμάς- την ημέρα του 2ου Χριστουγεννιάτικου Event του γκρούπ μας Working MOMS on-line shopping θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

vr1

 

Η αρχική τιμή αγοράς του βραχιολιού ειναι 15€ αλλά ειδικά για σας που θέλετε να συνεισφέρετε είναι μόνο στα 6€, 1€ εκ των οποίων θα προσφερθεί απο το γκρούπ μας και την personart.gr με αμέριστη αγάπη και υποστήριξη στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! https://www.facebook.com/pages/To-Xamogelo-Tou-Paidiou/133645136688221?fref=ts

Δεχόμαστε τις παραγγελίες σας μέχρι τις 20/11/2013 και το παραλαμβάνετε την ημέρα της εκδήλωσης. Όποιος δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση πάλι μπορεί να το παραγγείλει για να συνεισφέρει στην προσπάθειά μας αυτή και θα του σταλεί στο χώρο του κατόπιν συνεννοήσεως!

Εδώ στέλνετε τις παραγγελιες για τα βραχιολάκια: https://www.facebook.com/pages/Working-MOMS-on-line-shopping/594821060546945

Και εδώ μπορείτε να γίνετε μέλη στο γκρουπ μας :https://www.facebook.com/groups/469164273144862/

Πρόκειται για καλό σκοπό και πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια από 15 ευρώ αρχική τιμή μόνο 6 ευρώ γιατί όλες η μαμάδες πρέπει να φοράμε το βραχιολάκι μας !!!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.