My Way

Χτες  λοιπόν, με τη βροχή να ακούγεται απ’ έξω, μου  γεννήθηκε η επιθυμία να πιω ένα ποτήρι κρασί, να χαλαρώσω  και να ακούσω  το My Way -αγαπημένο τραγούδι- από τον Ρόμπι Ουίλιαμς. Πρέπει να το άκουσα και δέκα φορές το λιγότερο σίγουρα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι  είχα μελαγχολήσει λιγάκι. Σαν την Κυριακή το βράδυ  από τότε που πηγαίναμε σχολείο και για κάποιο μαγικό λόγο.  θυμάμαι όλα έμοιαζαν  τόσο μεγαλοχγολικά λες και κάτι φοβερό είχε συμβεί που το Σαββατοκύριακο έφτανε στο τέλος του.

fc547fde567e72b24a211d44ae18f261Ο Ρόμπι λοιπόν έκανε καλά την δουλειά του… Μου έδωσε έμπνευση  να ξαναδώ   ένα άρθρο που είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό και μου φάνηκε  τόσο καλό , διαφωτιστικό θα μπορούσα να πω. Μιλούσε για όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που πνευματικά θεωρούνται δυνατοί. Κάθισα και μέτρησα πόσα από αυτά μπορεί και να έχω. Δεν έχει και πολύ σημασία πόσα ήταν.

4d77c1f38f120a81272036b85493b562Με ένα  τρόπο που ανακαλύπτει ο καθένας για τον εαυτό του, μπορεί να κάνει καλύτερη την ζωή του μόνο και μόνο  απλά βλέποντας τα πράγματα καμιά φορά, λιγάκι διαφορετικά… Άλλωστε, όλα μέσα στο  μυαλό δεν είναι;

34f5b10f0aab92b172bb5080eba0648c

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ:
 1. Προχωράνε. Δεν χάνουν τον καιρό τους νιώθοντας λύπη για τον εαυτό τους.
 2. Διατηρούν τον έλεγχο. Δεν παραχωρούν την δύναμή τους.
 3. Αλλάζουν. Τους αρέσουν οι προκλήσεις.
 4. Προσπαθούν να μένουν ευτυχισμένοι. Δεν παραπονιούνται και δεν χάνουν τον καιρό τους γκρινιάζοντας για πράγματα τα οποία δεν μπορούν να αλλάξουν ή να ελέγξουν.
 5. Είναι ευγενικοί, δίκαιοι και δεν φοβούνται να πουν την γνώμη τους ακόμη και  αν έτσι δεν είναι αρεστοί στους άλλους.
 6. Επενδύουν την ενέργειά τους στο παρόν χωρίς να επιμένουν στο παρελθόν.
 7. Ζυγίζουν τα θετικά και  τα αρνητικά, το ρίσκο και το όφελος πριν αποφασίσουν να κάνουν κάτι.
 8. Παίρνουν την ευθύνη  των λαθών του παρελθόντος και δεν κάνουν το ίδιο λάθος ξανά και ξανά.
 9. Γιορτάζουν τις επιτυχίες των άλλων ανθρώπων . Δεν τις φθονούν.
 10.  Είναι έτοιμοι να αποτύχουν. Δεν τα παρατάνε μετά από μια αποτυχία αλλά την βλέπουν σαν μια ευκαιρία για βελτίωση.
 11. Τους αρέσει να κάνουν παρέα με τον εαυτό τους. Δεν φοβούνται την μοναξιά.
 12. Είναι προετοιμασμένοι να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Δεν αισθάνονται ότι ο κόσμος τους χρωστάει οτιδήποτε.
 13. Έχουν υπομονή , δεν περιμένουν αμέσως αποτελέσματα.
 14. Σκέφτονται παραγωγικά και τις αρνητικές σκέψεις τις αντικαθιστούν με άλλες ,διαφορετικές, παραγωγικές.
 15. Αποδέχονται τα συναισθήματά τους χωρίς να τα αφήνουν να τους ελέγχουν.
 16. Κάθε μέρα παρακολουθούν όλα όσα έχουν καταφέρει όσο μικρή κι αν είναι η πρόοδος.

Φιλιά, Αγάπη

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.