Women vs Men

RE: Υπόψιν  John K

Αγαπητέ John K,

Έχει διαπιστωθεί επιστημονικά ότι υπάρχουν 78 γονίδια που κάνουν τη διαφορά μεταξύ αντρών και γυναικών… θα φανώ λοιπόν καλοπροαίρετη και θα δεχτώ οτι η διαφορετικοτητά μας είναι καθαρα θέμα γονιδιακό… έτσι δημιουργηθήκαμε… it’s a fact!

 • Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του συνδυασμού των χρωμάτων. Ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο. Οι άντρες σκέφτονται ότι αφού το κόκκινο είναι ωραίο και το πράσινο επίσης, γιατί να μη βάλουμε δυο ωραία χρώματα μαζί.
 • Οι άντρες μιλάνε με προτάσεις και οι γυναίκες με παραγράφους.
 • Οι άντρες αρχίζουν μια πρόταση…και οι γυναίκες την τελειώνουν.
 • Οι γυναίκες μπορούν να θυμούνται κάθε λέξη του διαλόγου που έγινε πριν από ένα μηνά ανάμεσα σε αυτές και τον σύντροφο τους. Οι άντρες μπορούν να θυμούνται την τελική ταχύτητα αυτοκινήτων που δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να αποκτήσουν.
 • Οι γυναίκες έχουν ενσωματωμένο ημερολόγιο στον εγκέφαλο που τους επιτρέπει να θυμούνται όλες τις επετειους. Αυτο απουσιάζει από τον εγκέφαλο των αντρών.
 • Οι γυναίκες μπορούν να μυρίσουν βρόμικα αθλητικά παπούτσια από 300 μετρά. Οι άντρες μονό αν τους τα βάλεις κάτω από την μύτη τους και αν δεν είναι τα δικά τους.
 • Οι άντρες πληρώνουν για κάτι που τους χρειάζεται 300€ ενώ αξίζει 100€.  Οι γυναίκεςπληρώνουν 100€  για για κάτι που αξίζει 300€ και… χμμμ οκ μπορεί να μη το χρειάζονται και τόσο…
 • Οι γυναίκες τρώνε τσίλι όταν τους αρέσει, οι άντρες τρώνε τσίλι απλά για να αποδείξουν ότι μπορούν.
 • Οι γυναίκες έχουν το «να πάρει, τελειώνει το χαρτί υγειάς στο μπάνιο και πρέπει να το αντικαταστήσω» γονίδιο. Οι άντρες έχουν το «να πάρει, μου φέρνεις χαρτί υγειάς;» γονίδιο.
 • Οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους εμποδίζει να παρακολουθούν ποδόσφαιρο και να μιλάνε συγχρόνως. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του να παρακολουθούν τηλεόραση, να βάφουν τα νύχια τους, να μιλάνε στο τηλέφωνο και να πίνουν και καφέ.

Και η λίστα θα μπορούσε να συνεχίζεται επ’άπειρον…

Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν πάντα ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σ’ αυτήν την ιδέα… και παραφράζοντας λιγάκι τους αγαπημένους μου ΑΒΒΑ…  it’s simple and it’s plain and i don’t understand why should you complain…!!!

Δε περιμένω και πολλά βεβαίως.. άλλωστε είναι γνωστό ότι παρότι ο εγκέφαλος των δύο φύλων δεν διαφέρει στις βασικές του δομές και λειτουργίες, φαίνεται ότι οι άνδρες και οι γυναίκες μάλλον δεν τον χρησιμο­ποιούν με τον ίδιο τρόπο. Σε έρευνα του Πανεπιστημίουτου Yale για τις μαθησιακές δυσκολίες, παρατηρήθηκε ότι κατά το άκουσμα λέξεων στις μεν γυναίκες ενεργοποιούνται ΚΑΙ τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, στους δε άνδρες ΜΟΝΟ το αριστερό…!!! Υποθέτω πως θα πρέπει να δείξουμε την δέουσα κατανόηση…   Επίσης ίσως θα έπρεπε πριν να αρχίσουμε οποιαδήποτε συνομιλία μαζί σας να σας δώσουμε να συμπληρώσετε ένα ιατρικό ιστορικό το οποίο θα αφορά κυρίως σε κρανιακά χτυπήματα κατά την παιδική ηλικία! Οτιδήποτε… αρκεί να μην φανούμε άδικες και υπέρ το δέον σκληρές απέναντι σας γιατί…

… love you karga guys και ξέρουμε ότι το ίδιο ισχύει και εσάς ακόμα και αν φοβάστε να το παραδεχτείτε… ιιιιιιιιιιιιι τι είπα τώρα…???? ΦΟΒΑΣΤΕ???? Απα πα πα πα πα… φοβούντε μωρε τα παληκάρια??? Όοχιιι όοοχιιιι οι άντρες δεν φοβούνται ΤΙΠΟΤΑ, άλλα άμα έπρεπε να κάνουν αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι πριν πάνε φαντάροι, είναι σίγουρο ότι δεν θα γινόντουσαν πόλεμοι… ;p

Επίσης, φίλτατε  John K, όσο αναφορά στο συμπαθέστατο και χαριτωμένο κατά αλλά “Τα μετέπειτα ενός one night stand” άρθρο θα ήθελα να αναφέρω μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη, του Πανεπιστημίου του Michigan, όπου η ψυχολόγος Terri Conley υποστηρίζει ότι «όταν οι γυναίκες βρεθούν μπροστά σε μια πρόταση δελεαστική όσον αφορά τη σεξουαλική ικανοποίηση είναι εξίσου πιθανό με τους άνδρες να πουν ναι!!!»

Οπότε δεχόμαστε ότι ξεκινάμε απο την ίδια αφετηρία, η οποία είναι απλά να τελειώσουμε ένα ήδη ενδιαφέρον βράδυ με την καλύτερη δυνατή κατάληξη!!!  Άρα:

 1. Δεν είναι ανάγκη να καταφύγουμε οπωσδήποτε σε προσωπικό χώρο… διαλέγουμε ουδέτερο έδαφος → εκτονώνουμε τις ορμές μας άπιαστα «Me Tarzanyou Jane» → συστηνόμαστε αν δεν το έχουμε κάνει – έτσι για στατιστικούς λόγους καθαρά «τόσες Μαρίες» «τόσοι Κώστηδες» → ντυνόμαστε – αν έχουμε προλάβει να γδυθούμε – → επιστρέφουμε στη βάση μας ο καθένας ξεχωριστά!
 2. Αν εφαρμοσθούν τα προηγούμενα δεν θα βρεθούμε στη δύσκολη θέση να ξυπνήσουμε μαζί το πρωί… αλλά ακόμα και αυτό να συμβεί ποιος σας είπε αδαέστατα πλην αγαπημένα μας πλάσματα ότι θα σηκωθούμε να ανοίξουμε φύλλο για να σας φτιάξουμε ζεστή μηλόπιτα? Halllooooooooooooooμιλάμε ακόμα για onenightstandή κάνω λάθος…???
 3. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιόν ακριβώς λόγο θα πρέπει πριν να έχετε πιει τον πατέρα σας και τη μάνα σας με αποτέλεσμα όταν ξελαμπικάρετε να συνειδητοποιήσετε ότι κοιμηθήκατε με έναν συνδυασμό Patty και Γκρέμλιν (μετά τη μετάλλαξη)

Ας δεχτούμε ότι είμαστε φύσει και θέσει διαφορετικά όντα, τα οποία όμωςαλληλοσυμπληρώνονται.. γιατί μπορεί ο άντρας να ανακάλυψε τη φωτιά η γυναίκα όμως ανακάλυψε πως να παίζει με αυτήν!

p.s: Πάντα θα έχουμε κάτι που εσείς δε θα μπορέσετε να έχετε ποτέ… σε δύο λέξεις… πολλαπλός οργασμός!  :p

Mε εκτίμηση,
Katerina F.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.