Χειμερινή μάσκα προσώπου

Το κρύο του Χειμώνα ταλαιπωρεί την επιδερμίδα του προσώπου σας και την ξηραίνει, γι’ αυτό πρέπει να προσπαθείτε να την ενυδατώνετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Μια καλή αρχή είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας και νύχτας (δείτε εδώ την σωστή χρήση της, καθώς και το πως να φτιάξετε την δική σας φυσική κρέμα νυκτός).

 spitikes-maskes-omorfias

Ωστόσο, η συμβολή μιας απλής μάσκας ενυδάτωσης πριν το μπάνιο σας θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να αντιμετωπίσετε το κρύο και να αποφύγετε το σκασμένο δέρμα που προκαλούν οι χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Θα χρειαστείτε:

– 1 Κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος

– Λίγες σταγόνες lime

 

Τρόπος παρασκευής:

Απλά ανακατέψτε πολύ καλά τα δύο υγρά και η μάσκα σας είναι έτοιμη.

 

Τρόπος εφαρμογής:

Πριν μπείτε να κάνετε το μπάνιο σας απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας και αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύντε τη πολύ καλά με χλιαρό νερό και απολαύστε το μπάνιο σας.

πηγή: beautetinkyriaki.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.