Χειροποίητο αρωματικό χώρου

Μπορείτε εύκολα, γρήγορα και απλά να φτιάξετε μόνοι σας,το δικό σας αρωματικό χώρου.Δεν απαιτείται πολύς χρόνος,ούτε και ιδιαίτερος κόπος.

 

Υλικά:

– 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα (για κάθε βάζο)

– Αιθέρια έλαια της επιλογής σου (8-10 σταγόνες σε κάθε βάζο)

 

Οδηγίες:

Πάρτε το χαρτί σας και ζωγραφίστε επάνω του το καπάκι του βάζου σας.Κόψτε με το ψαλίδι σας.Πάρτε τη σακοράφα και κάντε τρύπες στο χαρτί για να περνάει το άρωμα στον χώρο.Βάλτε στο βάζο σας την μαγειρική σόδα και ρίξτε και τις σταγόνες από το έλαιο της επιλογής σας.Ρίξτε στην αρχή λίγες σταγόνες για να δείτε πόσο χρειάζεται να ρίξετε.Για ένα πιο μικρό δωμάτιο,π.χ. μπάνιο θα χρειαστείτε λιγότερη ποσότητα κτλ. Βάλτε το χαρτί σας μέσα στο δαχτυλίδι του καπακιού σας και σφίξτε το καλά.Κουνήστε το βαζάκι για να ανακατευτεί καλά το μείγμα σας.Το αρωματικό χώρου σας είναι έτοιμο!

πηγή: entertv.gr

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.