Παραδοσιακός ξενώνας Μάτσα στα Γιάννενα

Στην οδό Ψαλίδα στον αριθμό 5 βρίσκεται εδώ και περισσότερο από 150 χρόνια το παραδοσιακό κτίσμα που τώρα στεγάζει τον Ξενώνα Μάτσα.

pic6

 

Ένα αναπαλαιωμένο Εβραϊκό σπίτι του προηγούμενου αιώνα, φτιαγμένο με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση διαθέτει τέσσερα μόνο μικρά διαμερίσματα, καθένα ξεχωριστό καθώς και με μια όμορφη αυλή. Διακοσμημένο με περίσσιο γούστο και αναμνήσεις από το «πατρικό σπίτι» της οικογένειας Μάτσα, ο ξενώνας ανοίγει την αγκαλιά του στους επισκέπτες με ένα και μοναδικό σκοπό : να τους κάνει να νιώσουν «σαν το σπίτι τους».

pic2 (1)

Ο ξενώνας Μάτσα διαθέτει 4 συνολικά επιπλωμένα διαμερίσματα το καθένα με την δική του προσωπικότητα, στα οποία θα απολαύσετε την οικογενειακή θαλπωρή και την διακριτική φιλοξενία σε ένα μοναδικό περιβάλλον διαμορφωμένο με σεβασμό στην αισθητική και την μέγιστη λειτουργικότητα.

pic2

Στην ρεσεψιόν θα βρείτε πλήθος τουριστικού υλικού: Χάρτες- Λευκώματα – Οδηγούς που θα σας κατατοπίσουν και θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τις εξορμήσεις σας στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Μια πλούσια συλλογή από βιβλία περιοδικά και άλλα αναγνώσματα που αναφέρονται στην τουριστική ανάπτυξη καθώς και την οικονομική και κοινωνική δομή της περιοχής, αλλά και πολλά και γνωστά λογοτεχνήματα είναι στην διάθεσή σας για απολαυστικές ώρες ηρεμίας και ξεκούρασης. Μια μικρή ταινιοθήκη στην ρεσεψιόν σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε την ταινία της βραδινής σας χαλάρωσης.

Στον χώρο της υποδοχής, σας περιμένει επίσης μια έκπληξη, η έκθεση φωτογραφίας της οικοδέσποινας, που σας ξεναγεί στις ομορφιές της Ηπείρου και όχι μόνο, μέσα από τα στιγμιότυπα του φωτογραφικού φακού.

pic12 (1)

Τηλ.: +30 26510 22431, +30 6934 891752, +30 6936 440689
Fax: +30 26510 27008
E-mail: info@xenonas-matsa.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment