Χλώριο: οι βουτιές στην πισίνα θέλουν προσοχή

Όχι, δεν θα βγείτε με μαλλιά…μπλε από την πισίνα, όπως πίστευαν παλιότερα. Το χλώριο της πισίνας βλάπτει τα μαλλιά αλλά σίγουρα δεν τα αποχρωματίζει.

totalbeauty.com

Τα εξωτερικά στρώματα της τρίχας με το χλώριο αρχίζουν και σηκώνονται-φανταστείτε όπως σηκώνονται από τον αέρα τα κεραμίδια σε μια παλιά στέγη. Και έτσι το χλώριο εισχωρεί στο βάθος της τρίχας και την κάνει περισσότερο εύθραυστη. Όσοι λοιπόν κολυμπούν συχνά σε πισίνες ίσως διαπιστώσουν πως τα μαλλιά τους γίνονται με τον καιρό πιο άτονα και εύθραυστα.

enjoythekiss.blogspot.com

Ποια είναι η λύση: πριν βουτήξετε στην πισίνα βρέξτε τα μαλλιά σας με νερό βρύσης που «θωρακίζει» την τρίχα. Τέλος, μην ξεχνάτε ποτέ το conditioner και τη μάσκα αναδόμησης που θρέφουν και προστατεύουν τα μάλλια.

By Γιάννα Μαλεβίτη

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.