Χώρισα

Την πρώτη φορά που λες την λέξη «Χώρισα» και το ακούς και εσύ, πονάς πιο πολύ από κάθε άλλη φορά που θα το ξαναπείς. Όλα είναι συναισθήματα που σε καρφώνουν την πρώτη φορά που θα τα πεις. Την πρώτη.

media-cache-ak0.pinimg.com

Η δεύτερη φορά που θα το πεις σε κάποιον, η τρίτη και πόσο μάλλον η τέταρτη θα σου ακουστεί βαρετή. Καταλαβαίνεις πως κανείς δεν θα σε καταλάβει και έτσι καταλήγεις να απαντάς «ναι, μωρέ , χώρισα , δεν πήγαινε άλλο» Ψέμματα λες και το ξέρεις , αλλά δεν δίνεις σημασία σε κανέναν. Μόνο εσύ ξέρεις τι σκέφτεσαι για να κοιμηθείς, πού να κάτσεις να εξηγείς…

 

http://media-cache-ak0.pinimg.com

http://media-cache-ak0.pinimg.com

Κοιτάς το τηλέφωνο σου, τον παίρνεις , το κλείνεις , ξανακοιτάς και σκέφτεσαι «που να είναι τώρα» Κλαις και δεν καταλαβαίνεις , κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις …μα κλαις. Ακούς τα τραγούδια σας, κοιτάς τα μηνύματα σου και κλαις, πάλι.Από την μία λυτρώνεσαι βέβαια, το ζεις , ζεις τον μικρό θάνατο της σχέσης που είχες ονειρευτεί πως θα μείνει για πάντα. Αλλά τελείωσε..

eeuphoriaa.tumblr.com/post/1713135151

eeuphoriaa.tumblr.com/post/1713135151

Ώσπου σε ρωτάει ο συνάδελφος σου  μετά από ένα μήνα τι κάνει ο σύντροφος σου και εσύ απαντάς ψυχρά πια με πιο απόμακρο πόνο πια και πιο γλυκιά σουβλιά «Χ Ω Ρ Ι Σ Α» και εκεί είναι η μοναδική φορά που πιάνεις τον εαυτό σου να βαριέται που χρειάζεται να δίνεις εξηγήσεις να στεναχωριέται και η σκέψη σου είναι ένα γλυκό άγχος για το τι σου επιφυλλάσει τώρα το μέλλον…Άρα αν χώρισες τώρα κάνε υπομονή ένα μήνα…θα περάσει.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.