Ζώδια και sex…

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προδιαγραφές που ορίζουν τις τάσεις στη σεξουαλική του ζωή. Οι straight άνδρες που αποτελούν και το θέμα του παρόντος άρθρου παρά το κοινό τους… σήμα κατατεθέν, δεν μοιάζουν ο ένας με τον άλλον, ούτε συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο στο κρεβάτι. Παραμερίζοντας ντροπές και ενοχές, ανακαλύψτε τη φύση σας και διαλέξτε ό,τι σας ταιριάζει περισσότερο.

Κριός: Ο κύριος Κριός δεν θα σας απογοητεύσει. Βέβαια, αν είστε κάποια από τις κυρίες που είναι ντροπαλές και δεν θέλουν πολλά, καλύτερα να τον αποφύγετε. Το αίμα κυλάει ορμητικά στις φλέβες ενός Κριού κι αν φτάσετε μέχρι το κρεβάτι, θα πρέπει να είστε έτοιμες για τα πυροτεχνήματα που θα ακολουθήσουν. Αν φοράτε ρούχα προφανώς θα σας τα βγάλει πολύ γρήγορα ή για να πούμε την αλήθεια θα σας τα …σκίσει. Όταν σας θέλει, σας θέλει πραγματικά και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Χμ ..τώρα που το σκέφτομαι ίσως και να μπορεί… Ένα σκαμνί, ένας τοίχος, το πάτωμα. Τρελαίνεται για την υποταγή κι ίσως να στριμώξει μια γυναίκα σε έναν τοίχο ή πάλι να την βάλει να καθίσει σε ένα σκαμπό στα τέσσερα ενώ εκείνος στημένος από πίσω θα κινείται πολύ γρήγορα. Μμμ… ντρέπεστε; Να είστε έτοιμη να δεχτείτε το απροσδόκητο. Για παράδειγμα τα λακτίσματα στον πισινό, το τράβηγμα των μαλλιών και η σκληρή φρασεολογία του είναι κομμάτια της σεξουαλικής συμπεριφοράς του. Κι αν τολμήσετε να κλαψουρίσετε, αυτό θα αυξήσει την απόλαυση του. Αυτός ο άνδρας έχει περίεργες ιδέες που σοκάρουν τους άλλους, οπότε το ομαδικό σεξ δεν τον φέρνει σε αμηχανία. Άλλωστε του αρέσει να αποδεικνύει τη σεξουαλική του ρώμη. Με μια υποσημείωση όμως: Ο άνδρας Κριός δεν θα πάρει ποτέ τον παθητικό ρόλο, γιατί αυτή η στάση είναι «απειλή» για τον ανδρισμό του. Ερωτικό σημείο τους είναι τα άκρα των νεύρων που βρίσκονται στα … κεφάλια τους και στην περιοχή γύρω από το πρόσωπό τους. Περάστε τα χέρια σας μέσα στα μαλλιά του ή δαγκώστε απαλά το αυτί τους και θα τους ανάψετε στο πιτς φυτίλι!!

Ταύρος: Ο Ταύρος απολαμβάνει να κάνει σεξ, όπως εκτιμά κι όλα τα όμορφα πράγματα που μπορεί να του προσφέρει η ζωή. Καλό φαγητό, καλό ποτό και καλό σεξ. Και τα απολαμβάνει εξίσου ίσως κι όλα μαζί στην πράξη. Τα γούστα του είναι λάγνα κι ανδροπρεπή. Ένας άνδρας με όλη την σημασία της λέξης. Κι ένα μέρος αυτής της σιγουριάς του μπορεί να εντοπιστεί στη σεξουαλικότητα του. Βγαίνοντας ραντεβού μαζί του θα περάσετε όμορφα αφού σας πάει σε ένα καλό εστιατόριο με καλό κρασί (μην ξεχνάμε τα βασικά ) κι αφού σας περιποιηθεί και σας κάνει να νιώσετε κολακευμένη από το ενδιαφέρον του, θα σας οδηγήσει προφανώς σε κάποιο ξενοδοχείο ή στο κομψό του διαμέρισμα. Ένας φίλος μου Ταύρος μου είπε πως αφήνει την γυναίκα να διαλέξει εκείνη που θα πάνε, για να την κάνει να νιώσει ασφαλής κι να του παραδοθεί εύκολα. Κι τότε θα δείτε τον αληθινό Ταύρο να σας ορμάει σαν να είστε το κόκκινο πανί. Τα ερωτόλογα που χρησιμοποιεί και η ήπια κι προσεκτική του προσέγγιση αφήνουν μια γυναίκα να χαλαρώσει. Μην εκπλαγείτε αν ο ίδιος ξεκινήσει την εξερεύνησή του από τα πόδια σας. Του αρέσει να γλείφει τα γυναικεία πόδια ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Μην τον ενοχλείτε αναγκάζοντάς τον να βιαστεί, η τελετουργία είναι δική του κι θα προχωρήσει με το πάσο του. Χαρακτηριστικό των Ταύρων είναι και η ευαισθησία τους στις μυρωδιές του σώματος, οπότε αν τον δείτε να χώνει το πρόσωπό του στην μασχάλη σας κι αρχίζει να … ρουθουνίζει μην απορήσετε. Μη σκεφτείτε αν το αποσμητικό σας διαρκεί ακόμη. Οι φυσικές μυρωδιές του σώματος είναι που τους εξιτάρουν!!! Το «ζώο που ξυπνάει μέσα του» συχνά δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί άνετα να τα βγάλει πέρα με περισσότερες από δυο συντρόφους ταυτόχρονα και πολλές φορές να ανακατέψει τα φύλα. Μη σοκάρεστε, η ακόρεστη σεξουαλικότητά τους και η απίστευτη αντοχή τους οδηγούν σε τέτοιου είδος πειράματα. Γνωστό σημείο ερεθισμού ενός Ταύρου είναι ο λαιμός του. Αγγίξτε τον στην βάση του λαιμού του σε κάθε τυχαία κίνησή σας κι θα τον δείτε να …τινάζεται.

Διδυμοι: Ναι, ναι! O κύριος Δίδυμος είναι ο τύπος της επικοινωνίας και δεν βάζει γλώσσα μέσα. Ούτε στο κρεβάτι!!! Είναι ικανός να πιάσει κουβέντα για τα πιο ασήμαντα πράγματα την ώρα της σεξουαλικής συνεύρεσης. Αλλά ποια δεν λατρεύει αυτόν τον παιχνιδιάρη κύριο; Τα παιχνίδια τον ενθουσιάζουν ακόμη περισσότερο αν συνοδεύονται από …ήχο και εικόνα. Τρελαίνεται επίσης για τα προκαταρκτικά χάδια. Θα παίξει μαζί σας, μπορεί να σας δαγκώσει λίγο το αυτί, να γρατζουνίσει λίγο την πλάτη σας ή να σκαρφιστεί κάποιο παιγνιδιάρικο τρόπο για να σας βγάλει τα ρούχα. Είναι ικανός να σας ζητήσει να παίξετε ακόμη και μια παρτίδα στριπ πόκερ, έτσι απλά γιατί του αρέσει να συνδυάζει τη φαντασία με το παιχνίδι. Είναι όμως ένας άντρας που λέει ακριβώς σε μια γυναίκα αυτό που θέλει εκείνη ν΄ ακούσει και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα έξαψης κι ρομαντισμού, ανάμικτου με ωμό ρεαλισμό. Όμως προσοχή, μην δίνετε πολύ πίστη σε όσα λέει. Το ομαδικό σεξ είναι ιδιαίτερα αγαπητό ανάμεσα στους Διδύμους γιατί τους δίνει την δυνατότητα να είναι και ηθοποιοί και θεατές. Διασκεδάζουν με τις πολλαπλές και ποικίλες εμπειρίες που μπορεί να τους προσφέρει. Άλλωστε η ποικιλία είναι το κύριο συστατικό της ζωής τους. Ο άντρας Δίδυμος επίσης θα χρησιμοποιήσει διάφορα σύνεργα για τη σεξουαλική πράξη, βιάγκρα, συσκευές που μεγαλώνουν το γεννητικό του όργανο και διάφορα σπρέι που διευκολύνουν τη σεξουαλική πράξη. Μην είστε στενόμυαλοι και τους κρίνετε, γιατί απλά οι Δίδυμοι είναι αιωνίως περίεργοι. Τώρα, αν θέλετε να εξάψετε τον πόθο ενός άνδρα Διδύμου αγγίξτε τον στα χέρια ή τα μπράτσα. Πάρτε τα δάχτυλα του χεριού του στο στόμα σας και παίξτε μ΄ αυτά. Αυτό και μόνο είναι ικανό να πυροδοτήσει τη φαντασία του.

Καρκίνος: Ποτέ μην πείτε σε άντρα Καρκίνο: «μήπως έχουμε συναντηθεί κάπου;». Οι Καρκίνοι έχουν φοβερή μνήμη και θυμούνται κάθε περιστατικό, κάθε μέρος και κάθε πρόσωπο. Άλλωστε είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τους κάνει κατάλληλους και ιδανικούς εραστές. Ο άνδρας Καρκίνος ενδιαφέρεται να σας ικανοποιήσει και να σας κάνει ευτυχισμένη. Θυμάται το καθετί που έκανε και διέγειρε το πάθος μιας γυναίκας. Τα βήματά του είναι μελετημένα και καθόλου βιαστικά. Αγαπημένη του τεχνική-εκτός από την μωρουδίστικη αγκαλιά του-το ζευγάρωμα χωρίς χέρια (μόνο ένας ακροβάτης μπορεί να το κάνει αυτό!). Καθώς δένει τα χέρια πίσω στην μέση προσπαθεί να κάνει έρωτα με αδέξιες κινήσεις. Επίσης έχει μια μαεστρία στα δάχτυλά του, κάτι που τον κάνει ειδικό στον ερεθισμό μιας γυναίκας. Προειδοποίηση: Προσέξτε τον τα βράδια με πανσέληνο, γιατί η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κυκλοθυμική. Εγώ βέβαια θα σας πρότεινα να τον πάτε κοντά στη θάλασσα που λατρεύει και να τον οδηγήσετε στα μονοπάτια του έρωτα κάτω από το φως της Σελήνης.. Θα σας λατρέψει σαν Θεά. Ευαίσθητη περιοχή του είναι το στήθος. Αγγίξτε το με τα δάχτυλά σας, φιλήστε το η δαγκώστε το απαλά και θα τον ακούσετε να …βαριαναστενάζει. Φυσικά, ο ίδιος τρελαίνεται να βλέπει και να αγγίζει το δικό σας, ιδιαίτερα αν έχετε… εξαιρετικά προσόντα. Εκτός από τη λατρεία του στήθους (κατάλοιπο από τη μαμά) του αρέσουν και τα εσώρουχα με λεπτά κορδόνια. Το παρατραβηγμένο βέβαια είναι ότι πολλές φορές τα φορά…. και ο ίδιος!!!

Λέων: Η εποχή του κυνηγιού δεν τελειώνει ποτέ για έναν άντρα Λέοντα. Άλλωστε ποια γυναίκα θα ήθελε να τελειώσει; Μιλάμε για ΤΟ αρσενικό. Θα μου πείτε κόψε κάτι αλλά… δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά σε έναν βασιλιά; Η αντοχή του είναι αξιοσημείωτη και η όρεξή του για έρωτα μεγάλη. Βέβαια, αν σας τραβήξει από τα πόδια και σας σύρει σε ένα κρεβάτι χωρίς προκαταρκτικά, μην του γκρινιάξετε. Γιʼ αυτόν η ευχαρίστηση μιας γυναίκας πηγάζει μόνο κι από το γεγονός ότι πήγε μαζί του. Μμμ… τι μας λες; Να μην αναφερθώ και στην ανάγκη ελέγχου και υποταγής που βρίσκει πλήρη εφαρμογή όταν κάθεται σε μια καρέκλα κι απολαμβάνει τις στοματικές σας περιποιήσεις. Ένας γνωστός μου Λέων, μου είπε ότι χαίρεται να βλέπει μια γυναίκα να του κάνει στοματικό έρωτα, γιατί του προκαλεί θαυμασμό (όχι η γυναίκα…). Επίσης η ιεραποστολική στάση είναι τέλεια γι αυτόν. Γνωρίζει τη δύναμή του και δεν χρειάζεται να σπαταλιέται σε πειραματισμούς και οτιδήποτε νεωτεριστικό. Κι εσείς ντε, μη μένετε βουβή κι απαθής. Φωνάξτε χωρίς έλεγχο, άλλωστε έτσι θα τον επιβεβαιώσετε ότι είναι ο καλύτερος στο είδος του. Για να τον ανάψετε ακόμη περισσότερο, αξιοποιείστε τα ευαίσθητα σημεία του. Η πλάτη κι η σπονδυλική στήλη γενικότερα είναι οι πλέον ερωτογενείς ζώνες του. Γαργαλήστε ή ξύστε την πλάτη του με τα νύχια σας. Θα τον δείτε να βρυχάται σαν αληθινό λιοντάρι. Μόνο μια χάρη… Αποφύγετε τους καθρέφτες γιατί είναι ικανός να κοιτάζεται συνέχεια…Αν πάλι δείτε κάποιον ύποπτο κύριο με καμπαρτίνα ή αδιάβροχο να την ανοίγει και να επιδεικνύει τη γύμνια του μην αναρωτηθείτε τι ζώδιο μπορεί να είναι. Αυτό το είδος επίδειξης είναι κοινό ανάμεσα στους Λέοντες.

Παρθένος: Όταν πρόκειται να υποδεχθείτε έναν Παρθένο στο σπίτι σας θα πρέπει απαραιτήτως να το τακτοποιήσετε επιμελώς. Ίχνη σκόνης, τασάκια γεμάτα γόπες, πεταμένα κουτιά από delivery, βρώμικα σεντόνια και ιδίως ένα απεριποίητο μπάνιο είναι ό,τι πρέπει για να τον στείλετε από κει που ήρθε. Θα πρέπει επίσης να ανασύρετε τους καλούς τρόπους που σας είχε μάθει η μαμά σας και γενικά να είστε ήπιων τόνων. Θα μου πείτε βέβαια τόσος κόπος για έναν μίζερο ή «ξινό» Παρθένο; Εντάξει, δεν φημίζεται για τη φαντασία του στο σεξ κι ίσως θελήσει πριν φτάσετε στη μεγάλη στιγμή να συζητήσετε για το τι σας αρέσει αλλά παρόλα αυτά θα δουλέψει (ακριβολογώ…) με πολύ ζήλο για την ευχαρίστησή σας. Ξέρω βέβαια πως ο άνδρας από πάνω κι η γυναίκα από κάτω, σκεπασμένοι με τις κουβέρτες, δεν είναι και η αγαπημένη σας στάση. Όμως όλα διορθώνονται! Αν του προτείνετε κάτι διαφορετικό, μπορεί και να του κινήσετε την περιέργεια και την προθυμία να σας εξυπηρετήσει. Απλά μην το κάνετε πολύ απότομα… Οι ιστορίες που ακούγονται για την αδράνειά του απέναντι στο σεξ μπορεί και να μην είναι ψεύτικες αλλά εσείς προσπαθήστε γιατί είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένη τέτοια μελετημένη κι μεθοδική προσέγγιση της γυναικείας ανατομίας. Αν θέλετε να προκαλέσετε ερεθισμό σε έναν Παρθένο, να θυμάστε πως η περιοχή γύρω από το στομάχι είναι μία «φλογερή» ερωτογενής ζώνη. Πάρτε ένα λάδι και αλείψτε τον κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ή ακόμη καλύτερα επιτρέψτε του να σας κάνει το ίδιο. Λιώνει για παροχές «υπηρεσιών» και θα τον διεγείρετε αφάνταστα! Ααα!!! Μην ξεχάσω μπορεί να είναι καταπληκτικός συλλέκτης πορνοφιλμ ή πορνοπεριοδικών! Μην παραλείψετε να τους ρίξετε μια ματιά…

Ζυγός: Ο Ζυγός είναι πολύ ελκυστικός τόσο μεταξύ των γυναικών όσο και μεταξύ των ομοφύλων του. Και πώς να μην είναι; Ο συνδυασμός του περίτεχνου έρωτά του (είναι εξπέρ σε οποιοδήποτε είδος …γαργαλήματος), με την πολύ καλή γνώση της γυναικείας ανατομίας και η δραστήρια ερωτική φαντασία του μπορεί να τον αναδείξει σε έναν από τους καλύτερους εραστές. Καθίστε αναπαυτικά, γιατί ξέρει πώς να χαϊδέψει μια γυναίκα. Όταν θα προχωρήσει θα είναι ήδη φτιαγμένος. Δεν του αρέσει ο άγριος κι ωμός έρωτας. Προσέξτε πολύ το περιβάλλον σας. Ο Ζυγός επηρεάζεται καταλυτικά από την ατμόσφαιρα γύρω του. Διαλέξτε έναν απαλό φωτισμό, ένα ήσυχο μέρος, στρώστε τα σατέν σεντόνια, ανοίξτε τη σαμπάνια (όχι της Τζούλιας) κι αγγίξτε τον. Δεν θα σας απογοητεύσει στα προκαταρκτικά, γιατί είναι επινοητικός, υπομονετικός και στοργικός. Θα σας φιλήσει, θα σας αγκαλιάσει και μπορεί με τη γλώσσα του να σας βάλει φωτιές ακόμη και στα πιο απόκρυφα σημεία. Όμως να ξέρετε ότι δεν είναι πιστός, επειδή σπάνια αισθάνεται βαθιά αγάπη. Οπότε δεν βρίσκει τίποτα κακό στο να έχει ταυτόχρονα δυο ή περισσότερους δεσμούς. Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψω να σας πω, ότι του αρέσει να παρακολουθεί άλλα ζευγάρια να κάνουν έρωτα άσχετα αν είναι θηλυκά ή αρσενικά ή ανάμικτα. Λέτε να παίρνει ιδέες για το πώς να βελτιώσει την τεχνική του; Συχνό σπορ ανάμεσα στους Ζυγούς είναι κι η αυτοϊκανοποίηση, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι διαθέτουν ένα είδος ναρκισσισμού και νιώθουν πολύ καλά με τη σεξουαλικότητα του κορμιού τους. Γιʼ αυτό, αν τον θέλετε εντελώς δικό σας, καλού κακού απομακρύνετε οποιοδήποτε αντικείμενο έχει μια τρύπα στην μέση. Για ευνόητους λόγους είναι …επικίνδυνο. Αν θέλετε να ερεθίσετε έναν Ζυγό ακουμπήστε τον με το στήθος σας χαμηλά στην πλάτη του. Δεν χρειάζεται να το ξανακάνετε.. Έχει «πάθει» με την πρώτη!

Σκορπιός: Ο άνδρας Σκορπιός είναι ένας πραγματικός επιβήτορας με ακόρεστη επιθυμία για σεξ. Παλεύει για την κυριαρχία, για τον πλήρη έλεγχο πάνω στη λίμπιντό του, τα αισθήματά του… κι εσάς. Αν σας θέλει ερωτικά είμαι σίγουρη πως θα το καταλάβετε αμέσως. Άλλωστε δεν νομίζω ότι από την στιγμή που ερεθιστεί θα σας απομείνει και πολύς χρόνος … Απλά σκεφτείτε έναν κομήτη με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούει στην επιφάνεια της γης. Χμ… ίσως και να τα παραλέω, αλλά άμα δοκιμάσετε την εμπειρία μπορεί και να αναθεωρήσετε. Έρχεται δυναμικά, τα φιλιά του δεν είναι παιδικά αλλά «σκληρά» φιλιά ενός άντρα. Του αρέσει να δαγκώνει και να ρουφά, κι ίσως να σας τσιμπήσει ή να σας πιέσει τόσο δυνατά που να σας αφήσει μελανιές. Ο πόνος που προκαλεί στη γυναίκα τον διεγείρει αφάνταστα. Αγαπημένη του ερωτική φαντασίωση είναι η σεξουαλική βία κι τα σωματικά βασανιστήρια. Κάτι που μπορεί να γίνει και πράξη, ιδιαίτερα αν η αγαπημένη του δείχνει τάσεις …αυτονόμησης. Ο έρωτας μαζί του μπορεί να φτάσει στα πιο μεγάλα ύψη του πάθους ή να κατρακυλήσει στις πιο άθλιες πράξεις. Τίποτε δεν θα σταθεί εμπόδιο προκειμένου να φτάσει στο στόχο του. Αν είστε απρόθυμη να δοθείτε, θα κάνει στην κυριολεξία το καθετί, θα κάνει οποιαδήποτε κίνηση για να σας αναγκάσει να οπισθοχωρήσετε. Αν όλα αυτά αποτύχουν, τότε λυπάμαι αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένη για όλα… Ο Σκορπιός συχνά αντλεί ευχαρίστηση από τον πόνο του άλλου-συχνά και τον δικό του-κι αυτό τον οδηγεί σε σαδο-μαζοχιστικές πρακτικές. Σχοινιά, χειροπέδες, μαστίγια και διάφορα ερωτικά αξεσουάρ που προκαλούν πόνο αλλά και ηδονή είναι πιθανότατα μες το συρτάρι του. Είναι ένα ζώο με απεριόριστη σεξουαλικότητα και στο κρεβάτι θα έχετε περισσότερα από όσα ζητάτε. Γιʼ αυτόν δεν υπάρχουν φράγματα, ούτε σεμνοτυφίες. Κάθε ερωτική πράξη πρέπει να παράγει το μάξιμουμ της ηδονής. Αν θέλετε να φλερτάρετε με τον κίνδυνο και δεν αντέχετε τις συνέπειες απλώς κρατηθείτε μακριά.. Όπως θα έχετε ήδη υποθέσει, το πιο hot ερωτικό σημείο ενός Σκορπιού είναι τα γεννητικά του όργανα. Ακόμη και ένα πολύ ελαφρύ ερωτικό χάδι γύρω από την επίμαχη περιοχή μπορεί να τους κάνει να τους παίζετε στα δάχτυλα…

Τοξότης: Ξέρετε το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου που λέει «Ήταν ένας γάτος μαύρος πονηρός, κάθε που εβράδιαζε ντύνονταν γαμπρός»; Ταιριάζει τέλεια στον κύριο Τοξότη μας. Αυτός ο άντρας είναι μια μέλισσα που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι και μαζεύει το νέκταρ της καθεμίας! Σίγουρα δεν είναι ο πιστός άνδρας του ζωδιακού και το σεξ μαζί του μπορεί να μη μοιάζει με τα πυροτεχνήματα στον ουρανό που θα θέλατε να δείτε. Αλλά ο σκανδαλιάρης και παιχνιδιάρης κύριος θα σας αποζημιώσει σε φαντασία κι ποικιλία. Μαζί του το σεξ είναι σαν να πηγαίνετε στο λούνα παρκ. Η έξαψη γι΄ αυτόν βρίσκεται στη διασκέδαση, στο παιχνίδι και στα προκαταρκτικά. Θα δοκιμάσει οποιαδήποτε στάση. Απλά ίσως το κάνει πολύ γρήγορα και μείνετε με τη χαρά. Όμως θα σας αποζημιώσει γιατί έχει τεράστια αντοχή και όρεξη για περισσότερες από μία φορές. Δεν ξέρω αν προτιμάτε την ποιότητα ή την ποσότητα. Your choice! Ο Τοξότης επίσης ρέπει προς τον φετιχισμό και τρελαίνεται για τα γυναικεία πόδια. Ένα εφαρμοστό διάφανο καλσόν που αφήνει να φαίνονται οι γλουτοί και οι μηροί μέσα από αυτό είναι ικανά να τον εξιτάρουν. Μυστικό: Καλύτερα μην το βγάζετε καθόλου ή προτιμήστε καλσόν αυτοκίνητου που είναι ανοικτά στην επίμαχη περιοχή… Θα σας λατρέψει! Αγαπημένη στάση του είναι εκείνη που αγκαλιάζει τη γυναίκα από πίσω (νομίζω ότι το είπα όσο πιο κομψά γίνεται). Ένα άλλο χαρακτηριστικό του άνδρα Τοξότη είναι ότι χρησιμοποιεί πολύ καλά τη γλώσσα και τα χέρια του ταυτόχρονα. Μπορεί να σας μιλάει, να σας φιλάει, να σας δαγκώνει και τα χέρια του να βρίσκονται οπουδήποτε πάνω σας και να διατρέχουν το κορμί σας. Σαν μικρό χταπόδι που δουλεύει πάνω σας… Όπως και να ΄χει, αν θέλετε να κρατήσετε ήσυχο για λίγη ώρα τον αεικίνητο Τοξότη στο κρεβάτι σας, φιλήστε τον στους μηρούς ή σύρετε τη γλώσσα σας από το γόνατο μέχρι τον καβάλο. Θα τον αποστομώσετε. Για λίγο…

Αιγόκερως: Ο άνδρας αυτός έχει την ίδια ακόρεστη σεξουαλικότητα ενός Σκορπιού και θεωρεί το σεξ τόσο απαραίτητο όσο ένας Ταύρος. Ένα ωραίο μίγμα φιλήδονου και θερμόαιμου άνδρα που καμία γυναίκα δεν του αντιστέκεται. Αν πάλι του αντισταθεί και τον απορρίψει, εκείνη χάνει, γιατί το σεξ-μετά τη διοίκηση-είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να προσφέρει. Έχει απίστευτες αντοχές και τρομερό αυτοέλεγχο. Είναι από τους άντρες που θα φτάσουν πολύ κοντά στην κορύφωση, θα σταματήσουν, θ΄ ασχοληθούν με τη γυναίκα, θα την ανεβάσουν στα ύψη και θα περιμένουν την κοινή κορύφωση. Είναι περήφανος όταν μπορεί να σας ικανοποιήσει, απλά δώστε του να καταλάβει ότι τον θέλετε κι ότι σας αρέσει το σεξ μαζί του. Το μέρος που θα κάνετε έρωτα θα πρέπει να είναι κομψά επιπλωμένο και πολυτελές γιατί ο Αιγόκερως σιχαίνεται οτιδήποτε φτηνό και βρώμικο. Απαλός φωτισμός, χαλαρή μουσική, λίγο ποτό, αναμμένο τζάκι κι εσείς ξαπλωμένη σε μια προβιά να του κάνετε μασάζ ανεβαίνοντας από τη μέση ως την πλάτη κυκλικά. Αυτό είναι το τέλειο σκηνικό για τον άνδρα Αιγόκερω. Μέχρι τη στιγμή που του λέτε ναι… Γιατί αν τυχόν και του πείτε όχι, μπορεί να δείτε ένα άλλο πρόσωπο, που πλησιάζει πολύ την ιδιοσυγκρασία του άνδρα Σκορπιού. Τότε μπορεί πραγματικά να σας πονέσει. Να σκίσει τα ρούχα σας, να σας ζουλήξει, να σας τσιμπήσει και να σας φιμώσει. Όσο θα προσπαθείτε να τον αποφύγετε, τόσο πιο ορμητικός θα γίνεται. Και μπορεί να ξεπεράσει τα όρια θεωρώντας δεδομένο ότι σας αρέσει… Στην πραγματικότητα ο άνδρας Αιγόκερως δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τις γυναίκες και δυσκολεύεται να τις δει ισότιμα. Εκείνο που σκέφτεται περισσότερο και… φορτσάρει είναι η ενδεχόμενη αποτυχία του να σας «τουμπάρει» και η σύγκρισή του με άλλους αρσενικούς… Διαδομένο ερωτικό αξεσουάρ ανάμεσα στους άνδρες Αιγόκερους το δονούμενο ερωτικό δαχτυλίδι, που εκτός από το ότι διατηρεί τη σεξουαλική ρώμη, την ενισχύει για λίγο περισσότερο προσφέροντας μέγιστη απόλαυση και στη σύντροφό τους. Για να ανεβάσετε τον ερωτικό πυρετό σε έναν Αιγόκερω αγγίξτε τον πίσω από το γόνατο ή γύρω από τον αφαλό. Επίσης έχω ακούσει ότι τρελαίνονται με το ξύσιμο της μασχάλης. Είναι μια πηγή σεξουαλικής ηδονής. Αν με ρωτούσατε πʼως γίνεται αυτό, δεν μπορώ να σας απαντήσω ευθέως γιατί θα με κόψουν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και κάτι θα βρείτε!

Υδροχόος: Μόλις βρήκατε το ιδανικό ταίρι για να δοκιμάσετε το Κάμα Σούτρα.! Ο άνδρας Υδροχόος όταν δεν χάνεται στις ονειροπολήσεις και δεν σπαταλά τη σεξουαλική του ενέργεια στις φαντασιώσεις και την αυτοϊκανοποίησή του, μπορεί να γίνει ένας πολύ εφευρετικός εραστής. Θα σας πλησιάσει με αργό κι μελετημένο τρόπο και θα περάσει μεγάλο διάστημα προτού μπει στο «ψητό». Στην αρχή θα παίξει με το μυαλό σας, μετά θα σας εισάγει σε μια ποικιλία προκαταρκτικών σαν πραγματικός καλλιτέχνης, σε τέτοιο βαθμό που ίσως να… τελειώσει εκεί το όλο θέμα. Καλό είναι μερικές φορές να σπρώχνετε λίγο την κατάσταση, αν δεν θέλετε να μείνετε μόνο στο ορεκτικό. Το κυρίως πιάτο που προσφέρει είναι εξίσου σκανδαλώδες κι εξωτικό. Είναι ένας αληθινός … επιστήμονας του σεξ και πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε του προτείνετε. Αν η γυναίκα του προτείνει ένα ερωτικό τρίγωνο αυτός θα είναι μέσα. Την επόμενη εβδομάδα ίσως να φέρει αυτός τον τέταρτο… Διάβασα ότι μια «ξανθιά» που είχε σύντροφο Υδροχόο ήθελε να βρει έναν τρόπο να τον πείσει να της κάνει στοματικό έρωτα. Πήγε και ρώτησε λοιπόν με ποιο τρόπο θα το κατάφερνε και της είπαν να βάλει λίγο μέλι. Το κόλπο έπιασε. Από εκείνη τη στιγμή ο Υδροχόος της ζήταγε κι άλλη γεύση κάθε φορά! Βαριέται πολύ εύκολα μια στάση και θα δοκιμάσει τα πάντα αρκεί να αντλήσει ευχαρίστηση. Όμως το μεγαλύτερο μέρος της ευχαρίστησής του προέρχεται από την πνευματική κατάκτηση της γυναίκας, οπότε η πραγματική σεξουαλική πράξη έρχεται σε δευτερεύουσα μοίρα. Έχει μεγάλη σεξουαλική φαντασία και μπορεί να γίνει πολύ ερεθιστικός για την κατάλληλη γυναίκα…Οι ερωτογενείς ζώνες του βρίσκονται στους αστραγάλους και τις γάμπες. Δοκιμάστε να κάνετε έρωτα όρθιοι, τυλίγοντας τις γάμπες σας γύρω από τα γόνατά του. Οποιοδήποτε άγγιγμα σ΄ αυτά τα σημεία είναι ικανό να του προκαλέσει ερωτική διέγερση.

Ιχθείς: Ο άντρας Ιχθύς είναι ο πιο ερωτιάρης αρσενικός του ζωδιακού. Συνήθως μπλέκεται σε παράνομους, κρυφούς δεσμούς με παντρεμένες γυναίκες και βέβαια αδιαφορεί αν το σεξ είναι νόμιμο ή παράνομο! Αγαπημένη του στάση είναι αυτή που κάθεται σε μια καρέκλα με τη γυναίκα πάνω του και τετ α- τετ. Ένα άλλο παιχνίδι που του αρέσει είναι το «φωτιά και πάγος». Ευτυχώς τα κεριά και τα παγάκια υπάρχουν σχεδόν παντού… Δοκιμάστε να βάλετε πάγο στο στόμα σας κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα, τη στιγμή που κοντεύει ο Ιχθύς να φτάσει στην κορύφωση και θα τον ικανοποιήσετε αφάνταστα. Επίσης είναι λάτρης των ποδιών μιας γυναίκας και ενεργός φετιχιστής. Τρελαίνεται να τα βλέπει τυλιγμένα μέσα σε νάιλον καλσόν και πιθανώς θα ξεκινήσει την εξερεύνησή του από τα δάχτυλα των ποδιών σας. Μη σας πω ότι μπορεί να σταθεί εκεί, και να κάνει έρωτα ακόμη και με τις πατούσες σας! Τίποτα δεν είναι υπερβολικό ή παράλογο για τον Ιχθύ. Θα ικανοποιήσει με χαρά ακόμη και τις πιο …αποκρουστικές απαιτήσεις σας. Αν η γυναίκα του θέλει να την παρακολουθεί, καθώς κάνει έρωτα με κάποιον άλλο, αυτός θα πάει να κρυφτεί και θα παρακολουθεί. Αν η σύντροφός του, του ζητήσει να ντυθεί με γυναικεία ρούχα αυτός θα υπακούσει (θυμηθείτε τον Μπέκαμ με τα εσώρουχα της Βικτόρια). Δεν μπορούμε άλλωστε να τον κρίνουμε αυστηρά γιατί πέρα από συναισθηματικό άτομο είναι και ένας ονειροπόλος που εξιδανικεύει τη σύντροφό του και θα γίνει χαλί να τον πατήσει. Ερωτικό τους σημείο; Μα τι άλλο, τα πόδια… Φιλήστε, δαγκώστε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και θα στείλετε ηλεκτρικά κύματα σε όλο το κορμί ενός Ιχθύ. Απαλά και τρυφερά, κάντε του μασάζ στις πατούσες κι έχετε καταφέρει το ψαράκι να …βγει από τη γυάλα του!

Πηγή stardome.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.