Ζωντανό πρόγραμμα στο La Terrasse!

Το Ξενοδοχείο Πεντελικόν καλωσορίζει το 2013 μ’ ένα εντυπωσιακό ζωντανό πρόγραμμα στο εστιατόριο La Terrasse καθημερινά από τις 20:30 μέχρι αργά το βράδυ.

Αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια καθώς επίσης rock και pop ballads με τη συνοδεία κλασσικής κιθάρας της Σάντρας Κακκιώνη και τις μελωδίες του πιάνου του Σταύρου Μαστρογιάννη θα προσφέρουν μαγικές μουσικές στιγμές σε όλους.

Το πρόγραμμα είναι απολαυστικό για όλα τα ηλικιακά κοινά, και ο συνδυασμός με τα μεσογειακά μοναδικά πιάτα που προτείνουν οι chefs του Πεντελικόν προσφέρουν μία ονειρική βραδιά κάτω από τον γυάλινο τρούλο του εστιατορίου La Terrasse που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, και σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής

Δευτέρα έως Τετάρτη 20:30 – 12:30: Πιάνο / κος Σταύρος Μαστρογιάννης

Κυριακάτικος Μπουφές 12:00 – 16:00 Πιάνο / κος Σταύρος Μαστρογιάννης

Πέμπτη έως και Σάββατο 20:30 – 12:30: Τραγούδι & Κιθάρα / κα Σάντρα Κακκιώνη και Πιάνο /

κος Σταύρος Μαστρογιάννης

 

 

Ξενοδοχείο Πεντελικόν
Εστιατόριο La Terrasse
Δηληγιάννη 66
Κηφισιά 14562
Τηλ Κρατήσεων 210 62 30 650 -6
pentelikon@pentelikon.gr
www.pentelikon.gr

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.